Medijsko središče

Pozdravljeni v medijskem središču Generali zavarovalnice.

Stremimo h korektnemu, odgovornemu sodelovanju in poslovni strokovnosti. Zavedamo se, da lahko zaupanja vredne odnose gradimo z obojestranskim razumevanjem in spoštovanjem. Pri komuniciranju smo zavezani k strokovnosti in ravnamo v skladu z uveljavljenimi standardi odličnosti komuniciranja.

Na novinarska vprašanja želimo odgovoriti strokovno, korektno in takoj, ko je mogoče, saj želimo, da pridobite informacijo takrat, ko jo potrebujete. Odgovore pripravljamo v sodelovanju z zavarovalnimi strokovnjaki in vodstvom družbe. Čas, ki ga za to potrebujemo, je odvisen od zahtevnosti vprašanja in razpoložljivosti strokovnih sodelavcev. Na vaše vprašanje bomo odgovorili v najmanj 24 urah (oz. naslednji delovni dan po prazniku ali dela prostem dnevu) in v največ sedmih delovnih dneh od prejema vprašanja.

Za vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: pr.si@generali.com

TRAJNOSTNO DELOVANJE JE KORAK V USPEŠNO PRIHODNOST

"S kriznimi situacijami smo se srečevali že v preteklosti, zagotovo pa je zadnja kriza dogodek brez primere. Močno je vplivala na eno izmed naših največjih vrednot – na zdravje, njene gospodarske posledice, ki smo jih na začetku zgolj napovedovali, pa se že uresničujejo. A kljub temu sem prepričana, da je pozitivno poslovanje mogoče ohraniti - če je trajnostno naravnano in če nas okolje, v katerem delujemo, prepozna za svojega pravega partnerja," Vanja Hrovat, predsednica uprave zavarovalnice Generali Slovenija. Svoj zapis za Združenje manager je zaključila z mislijo: "V tem trenutku nihče natančno ne ve, koliko bo kriza še zaznamovala družbo in kaj vse bo še prinesla gospodarstvu. Verjamem pa, da bo poznavanje odličnih izkušenj in dobrih praks, predvsem pa povezovanje in sodelovanje, pomembno prispevalo k ponovnemu zagonu tako javnega življenja kot poslovne sfere." 

Povezava na zapis