Pokojninska zavarovanja

Krovni pokojninski sklad LEON2

KROVNI POKOJNINSKI SKLAD LEON 2 - KPS LEON 2

Kolektivno in individualno dodatno pokojninsko zavarovanje z namenom zbiranja denarnih sredstev z vplačili premij na osebni račun in doseganjem donosa, za pridobitev sredstev za dodatno pokojnino ob upokojitvi

MOJ POKOJNINSKI RAČUN ZA INDIVIDUALNE ČLANE

»MOJ POKOJNINSKI RAČUN« je enostavna in varna spletna aplikacija, s katero lahko na enostaven način dostopate do pokojninske sheme in podatkov o vašem dodatnem pokojninskem zavarovanju. Za LEON2.

MOJ POKOJNINSKI RAČUN ZA DELODAJALCE

»MOJ POKOJNINSKI RAČUN« je enostavna in varna spletna aplikacija, s katero lahko na enostaven način dostopate do pokojninske sheme in podatkov o vašem dodatnem pokojninskem zavarovanju. Za LEON2.

Pretekle ponudbe pokojninskih zavarovanj

Pokojninsko varčevanje AS

Ste v preteklosti sklenili prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje Pokojninsko varčevanje AS in vas zanimajo značilnosti sklenjenega zavarovanja? Tu boste našli vse, kar potrebujete.

Izplačevanje rente Dodatna pokojnina AS

Izplačevanje rente Dodatna pokojnina AS

Pokojninski načrt Dodatna pokojnina AS, ureja izplačevanje pokojninske rente, kjer lahko izbirate med kar 10 možnostmi doživljenjskega izplačevanja rente. Pogoj za začetek izplačevanja pokojninske rente je upokojitev po ZPIZ-2. Za Dodatno pokojnino AS.