Kmetijstvo

Zavarovanje posevkov in plodov

Zavarujte svoja žitna polja, trte ali nasade različnih kmetijskih rastlin pred nepredvidljivimi vremenskimi pojavi. Neugodne podnebne spremembe lahko odločilno poškodujejo kmetijske pridelke ter povzročijo veliko škodo in občuten izpad prihodka.

Zavarovanje drugih živali

Posebno skrb in veterinarsko pomoč v primeru bolezni ali nezgode zahtevajo tudi živali, kot so ovce, koze, govedo, prašiči, divjad in preostale domače živali. To lahko za njihovega lastnika predstavlja nepredvidljive finančne stroške. S primernim zavarovanjem boste poskrbeli za kakovostno zdravljenje svojih živali.

Zavarovanje konjev

Nezgoda ali bolezen lahko privedeta do nepredvidenih stroškov veterinarskih storitev, ne glede na to, ali so vaši konji namenjeni za šport, rekreacijo ali delo. Z zavarovanjem jim boste omogočili kakovostnejšo oskrbo in poskrbeli za njihovo hitro ozdravitev.

Zavarovanje psov in mačk

Psi in mačke so od nekdaj človekovi hišni ljubljenci. Na žalost se tudi njim lahko pripetijo neljube nezgode ali bolezni. V teh primerih vam zavarovanje psov in mačk pomaga premostiti finančno breme zdravljenja ljubljenčka.