Nezgoda

Z izbiro primernega nezgodnega zavarovanja boste lahko v primeru nezgode hitreje okrevali in si zagotovili finančno varnost.

Nezgodna zavarovanja

Naša nezgodna zavarovanja vam v vsakem življenjskem obdobju omogočajo finančno varnost v primeru, da se vam pripeti manjša ali hujša nezgoda.

  • Nezgodna zavarovanja krijejo nezgode ne glede na to, kje je do njih prišlo: doma, na počitnicah, na potovanju ali izletu, v vrtcu, šoli ali na fakulteti.
  • V primeru hujše nezgode in invalidnosti vam nezgodno zavarovanje pomaga prilagoditi življenjske razmere novim okoliščinam.
  • Zveza potrošnikov Slovenije svetuje, da mora biti zavarovalna vsota za primer invalidnosti približno šestkratnik letnih prihodkov.

Vrste nezgodnih zavarovanj

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine

Mladost prinaša veliko posebnih dogodivščin in nepozabnih dogodkov. Z nezgodnim zavarovanjem bo odkrivanje novih poti in sladkih zmag vašega otroka potekalo varno in brez dodatnih skrbi.

Individualno/družinsko nezgodno zavarovanje

Vsak, ki odgovorno skrbi zase in za svoje bližnje ve, da je prava pomoč ob nezgodnih dogodkih odločilna. Ne dovolite, da vam in vašim najbližjim vaša nezgoda naloži dodatno finančno breme. Zavarovanje krije nezgode 24 ur na dan.

Poskrbite za varnost svojih otrok

Čas aktivnega odraščanja prinaša tudi povečano možnost lažjih ali težjih poškodb. Nezgodno zavarovanje lahko pomembno pripomore k brezskrbnemu okrevanju.

Naročite svetovalca