Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Nasveti, predlogi in zabavne vsebine, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive. 

Izberite rubriko, ki vas zanima

Kako kakovostno živeti z artritisom

07.12.2021 | Zdravje

Artritis je eden najpogostejših vzrokov za kronično bolečino in invalidnosti po svetu. Preverite, kaj je artritis in zakaj se pojavi ter kako se lahko z njim učinkovito spopadete.

Prikaži več

Načrt za finančno brezskrbnost ob prihodu dojenčka

28.11.2021 | Življenje

Prvo leto z dojenčkom je izziv za vsakega starša. Na finančne izzive se lahko pripravite že, ko pričakujete otroka - z izdelavo družinskega proračuna. Preverite, kaj vse morate pri tem upoštevati.

Prikaži več

Namigi za boljšo vidnost v zimskih mesecih

17.11.2021 | Nezgoda Prosti čas

Kaj morajo pešci in kolesarji narediti, da so v zimskih mesecih varnejši v prometu? Preberite, česa bi se morali zavedati vsi, ki se v temi odpravimo ven.

Prikaži več

Obvarujte svojega otroka pred čustvenim nasiljem

15.11.2021 | Nezgoda Zdravje

Medvrstniško nasilje lahko močno zaznamuje vašega otroka, starši pa se ob njem pogosto počutimo nemočne. Preberite, kako lahko pomagate.

Prikaži več

Vse, kar morate vedeti o zdravstvenem zavarovanju

09.11.2021 | Zdravje

Razmišljate o sklenitvi dodatnega zdravstvenega zavarovanja, pa niste prepričani, če ga res potrebujete? Preverite odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja o zdravstvenem zavarovanju.

Prikaži več

Poznate bolezen dolgega covida-19?

06.11.2021 | Zdravje

Ste preboleli covid-19, a nekatere težave še kar vztrajajo? Težave s koncentracijo, zadihanost, težave s spanjem in podobno, so nekatere od težav, ki lahko vztrajajo še dolgo po preboleli bolezni.

Prikaži več

Lahko se zgodi: huda alergijska reakcija pri frizerju

04.11.2021 | Podjetje

Kaj se zgodi, če stranka pri frizerju utrpi hudo alergijsko reakcijo in zato zamudi pomembno službeno obveznost? Kdo bo kril škodo, ki s tem nastane? Preverite.

Prikaži več

Dodatna pokojnina je pomembna

02.11.2021 | Pokojnina

Si tudi vi čas v pokoju predstavljate predvsem kot čas zase, za družino in prijatelje, hobije ter potovanja? Ne pozabite, da so za uresničitev sanj potrebna finančna sredstva in da vas bo po upokojitvi pričakal precejšen padec dohodka.

Prikaži več

Z vplačevanjem premije dodatnega pokojninskega zavarovanja do višje pokojnine in nižje dohodnine

29.10.2021 | Pokojnina

Znižajte si davčno osnovo za odmero dohodnine za leto 2021. To lahko storite z vplačevanjem v prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje. Vas zanima kako?

Prikaži več

Kakšno zavarovanje potrebujete, če živite v najemu?

28.10.2021 | Dom

Tudi, ko živite v najemu, morate vedeti, kako je zavarovano vaše stanovanje in kakšno škodo boste morali kriti sami v primeru nezgode ali vloma. Preberite 10 najpogostejših vprašanj najemnikov.

Prikaži več

Kako ohraniti motivacijo za tek tudi izven sezone

14.10.2021 | Prosti čas Zdravje Šport

Po tem, ko je vaš tekaški dogodek mimo, se je včasih težko držati rednih treningov in najti nov cilj za prihodnjo sezono. Preverite, kaj svetuje tekaški trener.

Prikaži več

Kako se izogniti najpogostejšim nezgodam na delovnem mestu

11.10.2021 | Nezgoda Podjetje

Nezgode na delovnem mestu in posledične bolniške odsotnosti za delodajalce pomenijo upad prihodka in celo izgubo. Kako se jim je mogoče izogniti?

Prikaži več

Prikaži več