Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Nasveti, predlogi in zabavne vsebine, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive. 

Izberite rubriko, ki vas zanima

Kako varno postaviti in vzdrževati montažni bazen?

15.06.2021 | Dom Prosti čas

Z montažnim bazenom na vrtu sta poletna osvežitev in zabava zagotovljeni. Pomembno pa je, da poskrbite tudi za pravilno postavitev, vzdrževanje in varnost. Preverite nasvete strokovnjakov!

Prikaži več

10 ukrepov za lepši in bolj urejen dom

08.06.2021 | Dom

Če je vaš dom kljub pospravljanju še vedno videti neurejen, bo teh 10 nasvetov ravno pravih za vas. Preverite, kako se lahko res uredite dom.

Prikaži več

Kako pustiti službo in postati samozaposlena mamica

03.06.2021 | Življenje

Marsikatera mamica se po porodu odloči za samostojno podjetniško pot, da bi lahko več časa preživela z otrokom. Preberite, kako so uspešne podjetnice našle pogum za svoje prve korake.

Prikaži več

Kako preživeti in uspeti v ekonomiji na poziv

21.05.2021 | Podjetje Življenje

Morda že od nekdaj sanjate, da bi bili lasten šef ali pa ste izbrali tržno nišo, kjer je redna zaposlitev redkost - v vsakem primeru se boste podali na pot samozaposlenosti. Preverite, kako poskrbeti, da boste na njej uspevali.

Prikaži več

Štirje zabavni načini vadbe za psa in lastnika

14.05.2021 | Prosti čas Šport

Vaš pes potrebuje veliko gibanja, a naj ne bodo to zgolj sprehodi. Preverite, s kakšnimi oblikami gibanja se lahko ukvarjate skupaj in se še bolj povežete.

Prikaži več

Izpoved o poporodni depresiji in kako jo prepoznati

11.05.2021 | Zdravje Življenje

10-20 % žensk se po porodu sooči s poporodno depresijo. Stanje se večinoma samo izboljša, a ključno je, da ima porodnica podporo in pomoč bližnjih. Poglejte video z osebno izpovedjo o poporodni depresiji.

Prikaži več

Poskrbite za varnost zaposlenih na službeni poti

07.05.2021 | Podjetje Zdravje

Varnost zaposlenih na službeni poti terj več kot le masko in razkužilo. Preverite, na kaj morate paziti, da bo zaposleni res varen.

Prikaži več

Kaj storiti, če vam ukradejo avto?

03.05.2021 | Avto

Vsi upamo, da se nikoli ne bomo znašli v takšni situaciji a žal se vsakomur lahko zgodi, da mu ukradejo avto. Preverite, kaj morate storiti, preden krajo prijavite in kaj po tem, ko primer prijavite policiji.

Prikaži več

Kakovostna oprema je najboljši prijatelj motorista

18.04.2021 | Avto Prosti čas Šport

Samo motoristična čelada ne zagotavlja dovolj varnosti. Polagamo vam na srce, da je kakovostna oprema najboljši prijatelj motorista, ko pride do nesreče. Kaj vse potrebuje motorist, preden se odpelje s svojim jeklenim konjičkom, svetuje Domen Vodopivec, reševalec na motorju.

Prikaži več

Zakaj je pomembno, da pridobite drugo zdravniško mnenje?

09.04.2021 | Zdravje

Vsak pacient ima pravico do drugega zdravniškega mnenja, pridobite pa ga lahko v okviru javnega zdravstva, samoplačniško ali v okviru police zdravstvenega zavarovanja. Vedeti morate le, kako!

Prikaži več

3 nasveti za varno motoristično sezono

05.04.2021 | Avto Prosti čas Šport

Na varno in prijetno motoristično sezono se morajo motoristi ustrezno pripraviti. Česa ne smejo pozabiti in na kaj morajo biti pred začetkom sezone še posebej pozorni, opozarja Domen Vodopivec, navdušeni motorist in reševalec na motorju.

Prikaži več

10 koristnih nasvetov za motoriste

04.04.2021 | Avto Prosti čas Šport

Oglejte si infografiko z nasveti za varni začetek motoristične sezone.

Prikaži več

Prikaži več