Življenjska zavarovanja

Z življenjskim zavarovanjem lahko zaščitite svojo prihodnost in prihodnost svoje družine.

Želim nasvet

S pomočjo izbirnika poiščite pravo zase.

Namen

Starost

Življenjska zavarovanja

Moj življenjski kasko

Življenjsko zavarovanje, ki vam in vašim najbližjim pomaga skozi najrazličnejše življenjske preizkušnje: hude bolezni, poškodbe, kredite, dolgove, šolanje otrok …

Varna leta

Življenjsko zavarovanje za starejše od 50 let z zajamčenim izplačilom. Poskrbite za svojo varnost v primeru hujše poškodbe ali bolezni oziroma za varnost svoje družine v primeru vaše smrti.

Življenjska zavarovanja z varčevanjem

MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS

Življenjsko zavarovanje za tiste, ki želite poskrbeti za svojo prihodnost. Obročna vplačila vam omogočajo varčevanje za vaše dolgoročne cilje.

ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS

Življenjsko zavarovanje z enkratnim vplačilom, s katerim se zavarujete za primer smrti. Hkrati se vaša sredstva plemenitijo v naložbah, ki vam omogočajo, da dosežete zastavljene cilje.

ZLATA LETA

Življenjsko zavarovanje za starejše od 60 let, ki vaši družini zagotovi varnost v primeru vaše smrti, hkrati pa z njim tudi varčujete. Nudi vam tudi varnost v primeru hujših poškodb ali bolezni.

Varnost v primeru brezposelnosti

Zavarovanje za primer brezposelnosti

Zavarovanje, ki vam omogoči nov začetek, po tem ko izgubite zaposlitev. Zavarovanje zagotavlja izplačila dogovorjenega mesečnega nadomestila za izgubljeni dohodek.

Izberite pravo življenjsko zavarovanje zase

Naše stranke o izbiri življenjskega zavarovanja

Rdeča svetuje

Varčevanje, naložba ali zavarovanje? Moj življenjski bonus

Iščete varčevalni načrt, ki ponuja več? Preverite varčevanje z zavarovanjem, kjer zavarovalnica plačuje bonuse.

Finančni nasvet za vse, ki se odločate za skupno življenje

Preverita 5 korakov, ki vama bodo pomagali k odkritemu pogovoru o vajinih osebnih financah in ustvarjanju skupnega proračuna. S pravimi izhodišči lahko računata tudi na prihranke!

Kakšna zavarovanja potrebujete, ko dobite dojenčka?

Ko se mlademu paru pridruži dojenček, se marsikaj spremeni - tudi potreba po varnosti. Preverite katera zavarovanja vam bodo najbolj koristila.