Življenjska zavarovanja

Z življenjskim zavarovanjem lahko zaščitite svojo prihodnost in prihodnost svoje družine.

Želim nasvet

S pomočjo izbirnika poiščite pravo življenjsko zavarovanje zase

Namen

Starost

Življenjska zavarovanja

Moj življenjski kasko

Življenjsko zavarovanje, ki vam in vašim najbližjim pomaga skozi najrazličnejše življenjske preizkušnje: hude bolezni, poškodbe, kredite, dolgove, šolanje otrok …

Varna leta

Življenjsko zavarovanje za starejše od 50 let z zajamčenim izplačilom. Poskrbite za svojo varnost v primeru hujše poškodbe ali bolezni oziroma za varnost svoje družine v primeru vaše smrti.

Življenjska zavarovanja z varčevanjem

MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS

Življenjsko zavarovanje za tiste, ki želite poskrbeti za svojo prihodnost. Obročna vplačila vam omogočajo varčevanje za vaše dolgoročne cilje.

ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS

Življenjsko zavarovanje z enkratnim vplačilom, s katerim se zavarujete za primer smrti. Hkrati se vaša sredstva plemenitijo v naložbah, ki vam omogočajo, da dosežete zastavljene cilje.

ZLATA LETA

Življenjsko zavarovanje za starejše od 60 let, ki vaši družini zagotovi varnost v primeru vaše smrti, hkrati pa z njim tudi varčujete. Nudi vam tudi varnost v primeru hujših poškodb ali bolezni.

Varnost v primeru brezposelnosti

Zavarovanje za primer brezposelnosti

Zavarovanje, ki vam omogoči nov začetek, po tem ko izgubite zaposlitev. Zavarovanje zagotavlja izplačila dogovorjenega mesečnega nadomestila za izgubljeni dohodek.

Naše stranke o izbiri življenjskega zavarovanja

Rdeča svetuje

Varčevanje, naložba ali zavarovanje? Moj življenjski bonus

Iščete varčevalni načrt, ki ponuja več? Preverite varčevanje z zavarovanjem, kjer zavarovalnica plačuje bonuse.

Finančni nasvet za vse, ki se odločate za skupno življenje

Preverita 5 korakov, ki vama bodo pomagali k odkritemu pogovoru o vajinih osebnih financah in ustvarjanju skupnega proračuna. S pravimi izhodišči lahko računata tudi na prihranke!

Kakšna zavarovanja potrebujete, ko dobite dojenčka?

Ko se mlademu paru pridruži dojenček, se marsikaj spremeni - tudi potreba po varnosti. Preverite katera zavarovanja vam bodo najbolj koristila.