Življenjska zavarovanja

Namen

Starost

Življenjska zavarovanja

Varna leta

Vseživljenjsko zavarovanje z zajamčenim izplačilom za starejše od 50 let, s katerim poskrbite za lastno varnost v primeru večje poškodbe in obolelosti za rakom ter za varnost vaše družine v primeru vaše smrti.

Moj življenjski kasko

Zavarovanje nudi načrt zaščite v vseh situacijah: času hude bolezni, poškodb, kreditov, dolgov, šolanja otrok …

Življenjska zavarovanja z varčevanjem

ZLATA LETA

Napredna oblika življenjskega zavarovanja za starejše od 60 let, s katero se zavarujete za primer smrti, obenem pa se sredstva plemenitijo v ustreznih naložbah. Omogoča tudi, da poskrbite za lastno varnost v primeru večje poškodbe in obolelosti za rakom.

MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS

Napredna oblika življenjskega zavarovanja, s katerim se zavarujete za primer smrti, obenem pa se vaša sredstva plemenitijo v izbranih in za vas primernih naložbah.

ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS

Napredna oblika življenjskega zavarovanja z enkratnim vplačilom, s katerim se zavarujete za primer smrti, obenem pa se vaša sredstva plemenitijo v izbranih in za vas primernih naložbah.

Varnost v primeru brezposelnosti

Zavarovanje za primer brezposelnosti

Poskrbi za vašo finančno varnost in vam omogoči nov začetek z izplačevanjem dogovorjenega mesečnega nadomestila do ponovne zaposlitve.

Mnenja naših strank

Izberite pravo življenjsko zavarovanje zase

Preberite tudi

Kaj je treba vedeti ob sklenitvi življenjskega zavarovanja?

V trenutnih nestabilnih družbenoekonomskih razmerah je finančna varnost še kako pomembna. Marsikdo se sprašuje, kako naj varčuje za prihodnost, da bodo njegovi prihranki varni.

Štiri življenjske preizkušnje in kako vam jih olajša življenjsko zavarovanje

Spoznajte življenjske izkušnje, pri katerih vam finačna varnost življenjskega zavarovanja še posebej koristi. 

Varnost v vseh življenjskih obdobjih

Tok življenjske poti spremljajo spremljajo trenutki in dogodki, v katerih je potreben razmislek, kako sebi in svoji družini zagotoviti varnost skozi daljše obdobje. V trenutkih sreče, veselja in optimizma, na vrhuncu življenjske moči, težko razmišljamo o bolezni, nezgodi, izgubi zaposlitve in drugih primerih, v katerih bi teže poskrbeli za šolanje otrok in poplačilo kredita.