ZDRAVSTVENA ZAVAROVANJA

Zavarovanja, prilagojena vašim potrebam in celovita zaščita za vaše zdravje s paketom zavarovanj Moj zdravstveni kasko.

Želim nasvet

Ugodnosti

  • Ob veljavnem dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju ali sklenitvi novega vam priznamo 10-% popust na zavarovanje Specialisti z asistenco.
  • Če hkrati sklenete zavarovanje Specialisti z asistenco vsaj še za enega člana vaše družine, vam priznamo dodatni 5-% družinski popust na zavarovanje Specialisti z asistenco.
  • Ob veljavnem zavarovanju Specialisti z asistenco vam nudimo 10-% popust na zavarovanje Raki.
  • Če se včlanite v program prednosti Generali ZAME, vam v prvem zavarovalnem letu pripada še 10-% oziroma 30-% popust na zavarovanje Specialisti z asistenco in zavarovanje Raki, odvisno od zbranega števila točk.
Pogovorite se z zastopnikom

Celovita zdravstvena in finančna zaščita

Specialisti z asistenco

Ko potrebujemo pomoč zdravnika specialista, bi ga želeli obiskati čim hitreje. Velikokrat pa nam hitro okrevanje preprečijo dolge čakalne dobe. Zagotovite si hiter dostop do zdravnika specialista in diagnoze ter hiter začetek zdravljenja in okrevanje.

Zavarovanje zdravil - razširjeno

Zavarovanje, ki se dodatno priključi k zavarovanju Specialisti z asistenco, krije stroške zdravil, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. To so zdravila, predpisana na beli (samoplačniški) recept in zdravila, ki so na listi tako imenovanih medsebojno zamenljivih zdravil.

Raki

Rak je bolezen, ki ne izbira. Pojavi se lahko v katerem koli delu telesa in v vseh starostih. Če se zgodi, da zbolite, vam zavarovanje zagotavlja finančno varnost v času bolniške odsotnosti, z izplačanimi sredstvi si lahko omogočite kakovostnejše zdravljenje ali pokrijete stroške alternativnega zdravljenja.

Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni

Zagotovite si ustrezno pomoč v primeru bolezni ali nezgode. Vaše okrevanje bo hitrejše in manj stresno.

Preberite več

Zakaj je pametno imeti sklenjeno zdravstveno zavarovanje?

Pridobite informativni izračun

V samo nekaj minutah preverite celovito zdravstveno oskrbo in si zagotovite miren spanec!

Pogovorite se z zastopnikom

Kako lahko sklenete zavarovanje Specialisti z asistenco?

Zavarovanje lahko sklenete:

Pogovorite se z zastopnikom