ZDRAVSTVENA ZAVAROVANJA

Zavarovanja, prilagojena vašim potrebam in celovita zaščita za vaše zdravje s paketom zavarovanj Moj zdravstveni kasko.

Želim nasvet

Ugodnosti

  • *Generali ZAME lojalnostni popust do višine 35 %, ki vam pripada za sklenjena zavarovanja pri nas in se obračuna glede na število zbranih Generali točk.
  • Če hkrati sklenete zavarovanje Specialisti z asistenco vsaj še za enega člana vaše družine, vam priznamo dodatni 5-% družinski popust na zavarovanje Specialisti z asistenco.
  • Če se včlanite v program prednosti Generali ZAME, vam v prvem zavarovalnem letu pripada do 30-% popust na zavarovanje Specialisti z asistenco in zavarovanje Raki, odvisno od zbranega števila točk.
Pogovorite se z zastopnikom

Celovita zdravstvena in finančna zaščita

Specialisti z asistenco

Ko potrebujemo pomoč zdravnika specialista, bi ga želeli obiskati čim hitreje. Velikokrat pa nam hitro okrevanje preprečijo dolge čakalne dobe. Zagotovite si hiter dostop do zdravnika specialista in diagnoze ter hiter začetek zdravljenja in okrevanje.

Raki

Rak je bolezen, ki ne izbira. Pojavi se lahko v katerem koli delu telesa in v vseh starostih. Če se zgodi, da zbolite, vam zavarovanje zagotavlja finančno varnost v času bolniške odsotnosti, z izplačanimi sredstvi si lahko omogočite kakovostnejše zdravljenje ali pokrijete stroške alternativnega zdravljenja.

Kako uveljavim zavarovanje Specialisti z asistenco?

Potrebujete posvet z zdravnikom splošne medicine?

  • Prijavite se v aplikacijo Halo Doktor in izberite video- ali telefonski klic.
  • Po posvetu boste na vaš e-naslov prejeli povezavo do izvida z zdravniškim mnenjem. Če potrebujete nadaljnje specialistično zdravljenje, vas zdravnik v izvidu lahko napoti k specialistu v okviru zavarovanja  Specialisti z asistenco. Tak izvid velja v okviru zavarovanja kot napotilo za specialista, zato ga posredujte Asistenci Zdravje. Izvid lahko posredujete iz aplikacije Halo Doktor s klikom na gumb »ODDAJ PRIJAVO« v razdelku »DOKUMENTACIJA«.

 

Imate napotnico ali izvid in potrebujete specialista?

  • Če imate: napotnico, ki ste jo dobili od svojega izbranega osebnega zdravnika, ali izvid specialista, izpolnite e-prijavo.
  • Če imate zdravniško mnenje, ki ga je izdal zdravnik Halo Doktor, pa izvid lahko posredujete neposredno iz aplikacije Halo Doktor s klikom na gumb »ODDAJ PRIJAVO« v razdelku »DOKUMENTACIJA«.

V obeh primerih vas bodo naši sodelavci iz Asistence Zdravje  v najkrajšem času poklicali in se z vami dogovorili o možnostih zdravstvenih storitev. Če potrebujete dodatne informacije, lahko pokličete Asistenco Zdravje na 080 81 10.

Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni

Zagotovite si ustrezno pomoč v primeru bolezni ali nezgode. Vaše okrevanje bo hitrejše in manj stresno.

Preberite več

Pridobite informativni izračun

V samo nekaj minutah preverite celovito zdravstveno oskrbo in si zagotovite miren spanec!

Pogovorite se z zastopnikom

Kako lahko sklenete zavarovanje Specialisti z asistenco?

Zavarovanje lahko sklenete:

Preverite lahko tudi spletno ponudbo na G24.

 

Pogovorite se z zastopnikom