Imejte zdravje v krvi

Zdravje je vaše največje bogastvo, še posebej, če ste radi v formi. Zagotovite si hiter in enostaven dostop do zdravnika s paketom Moj zdravstveni kasko.

Paket zdravstvenih zavarovanj za vse vaše potrebe

Moj zdravstveni kasko, paket zdravstvenih zavarovanj Zavarovalnice Generali, vam z zavarovanjem Specialisti z asistenco zagotavlja hiter in enostaven dostop do zdravnika, pa tudi preventivne storitve, da boste dlje v najboljši formi.

  • Izbirajte med kritji, ki jih res potrebujete.
  • Pri poškodbah ali boleznih se izognite zapletom zaradi čakanja na prvi pregled.
  • Pravočasno pridobite diagnozo pri splošnem zdravniku ali specialistu – tudi z video posvetom.
  • Plačamo vam potrebne dodatne preiskave v samoplačniških ambulantah.
  • Po pregledu imate plačano morebitno zdravljenje: operacija, fizioterapije, psihološka pomoč.
Želim nasvet

Prisluhnemo vam in vašim željam

V Zavarovalnici Generali imate osebnega skrbnika, ki poskrbi, da je vaše zdravstveno zavarovanje prilagojeno vašim željam in življenjski situaciji. Upoštevamo tudi, da so kritja prilagojena vaši starosti, zato jih lahko sproti prilagajate.

Tu smo tudi, ko potrebujete pomoč

Zavedamo se, da ob poškodbi ali bolezni potrebujete hitro pomoč in podporo. Zato v našem asistenčnem centru (080 81 10) vaš klic sprejmejo svetovalke, ki vam bodo hitro in diskretno uredile potrebne zdravstvene storitve.

Vaše zdravje varujemo preventivno

Tudi če nimate poškodbe ali bolezni, smo tu za vas. Na voljo imate različne preventivne preglede in preiskave, saj z zgodnjim odkrivanjem sprememb lahko zgodaj začnete z zdravljenjem in preprečevanjem zapletov.

Zadovoljstvo zavarovancev na prvem mestu

Zavarovanci zavarovalnice Generali, ki so uporabili naše zdravstvene storitve v letu 2021, so jih ocenili z oceno 4,9 od 5.

Zavarovanje bi priporočil prijateljem

»Omogoča dostopnost do širokega spektra zdravstvenih storitev.«

Domen Maučec, Koper

Zavarovanje mi olajšuje življenje

»Ne predstavljam si, da bi bila brez tega zavarovanja.«

Sophia Karina Andolšek, Ljubljana

Moj zdravstveni kasko – paket zdravstvenih zavarovanj

Sistem obveznega zdravstvenega zavarovanja je v Sloveniji preobremenjen. To povzroča dolge čakalne dobe in težjo dostopnost splošnih zdravnikov in specialistov. Dodatna zdravstvena zavarovanja vam z zavarovanjem Specialisti z asistenco omogočajo hitrejši dostop do zdravnika, diagnoze, zdravljenja in rehabilitacije ter hkrati spodbujajo k ohranjanju zdravja.

Preverite zavarovanja

Potrebujete dodatno zdravstveno zavarovanje?

Dodatno zdravstveno zavarovanje Specialisti z asistenco prinaša številne prednosti, zagotovo pa predstavlja tudi dodaten strošek v vašem proračunu. Pri odločitvi, ali zavarovanje potrebujete ali ne, vam bo pomagal kratek kviz.
Odgovorite na 6 kratkih vprašanj in preverite ali je dodatno zdravstveno zavarovanje pravo za vas.

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni