1. mesec: Zakaj vaš dojenček joka, če ga odložite?

Vas je starševska vloga prevzela že v porodnišnici ali se še iščete?

Telesni stik z dojenčkom je eno najpomembnejših daril, ki jih lahko vašemu dojenčku in celo vašemu odnosu podarite v prvih tednih življenja. Z bližino in stikom, ki ju starši ustvarite, ko si dojenčka polagate na prsi, pomagate dojenčku uravnavati delovanje možganov, dihanje in telesno temperaturo. Barbi vam je za prvi mesec pripravila zelo preprosto, a hkrati zelo pomembno aktivnost z vašim dojenčkom.

 

Druge koristne vsebine

Poporodna telovadba za boljše počutje

Se vam že dogaja, da pogrešate svoje telo, kakršno je bilo pred nosečnostjo? Preberite, kdaj lahko spet začnete z vadbo in na kaj morate pri tem paziti.

Seznam potrebščin za novorojenčka

Prihod dojenčka bo gotovo zahteval, da marsikaj nakupite, a vseeno ni nujno, da so priprave tako drage, kot se vam morda zdi. Preberite nasvete, kje privarčevati!

Presenečenja, ki vas čakajo po porodu

Mamice po porodu ne smejo pozabiti nase. Preverite, kaj vse se bo po porodu dogajalo z telesom mamice in se pripravite na spremembe.

Ponudba Generali Programa prednosti ZAME za mlade družine

Obiščite park Arboretum Volčji Potok

Čudoviti Arboretum ponuja sprehode za sprostitev in oddih od vsakodnevnih skrbi. Izkoristite 20% popust na vstopnino.

 

Popust na tečaj varne vožnje na Vranskem

Z otrokom v avtu postane varnost vožnje bolj pomembna kot kdaj koli prej. Preverite ugodno ponudbo tečajev varne vožnje.

15% popust v otroški trgovini Hajdi.si

Preverite pestro ponudbo oblačil, igrač in opreme za dojenčke in malčke ali poiščite darilo za novorojenčka v spletni trgovini.