Avto zavarovanje

Avtomobilska zavarovanja za vsako prometno situacijo.

Naročite svetovalca SKLENITE NA SPLETU

Odgovornost in vozilo

Avtomobilska odgovornost (AO)

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno zavarovanje, namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. Skleniti ga mora vsak lastnik vozila še predno se z vozilom poda v promet.

Avtomobilski kasko

S sklenitvijo poskrbite za vašo finančno varnost, saj nastale škode na vašem vozilu ne krijete iz lastnih sredstev. Ob sklenitvi kasko zavarovanja lahko izbirate med različnimi obsegi kritja in višino franšize ter tako zavarovanje prilagodite vašim potrebam in finančnim zmožnostim.

Voznik in potniki

Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO-plus)

Ker obvezno avtomobilsko zavarovanje AO ne krije poškodb voznika, vam priporočamo, da poskrbite tudi za lastno varnost. Z zavarovanjem AO Plus ste kot voznik upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe, kadar ste v prometni nesreči udeleženi kot povzročitelj.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov v vozilu

Z nezgodnim zavarovanjem poskrbite za odškodnino, v primeru smrti ali invalidnosti, za voznika in ostale udeležence v vašem vozilu.

Asistenca

Avto asistenca

Z Avto asistenco boste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, težav s ključi ali gorivom doma in v tujini.
Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. Vam in vašim sopotnikom bomo priskrbeli prevoz ali vsem pokrili stroške prenočišča.

Pravna zaščita

S sklenitvijo tega zavarovanja je poskrbljeno za stroške obrambe, kadar je zaradi prometne nesreče proti zavarovancu sprožen kazenski ali upravno-kazenski postopek. Zavarovanje kritje tudi stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nesrečo in stroškov obrambe pred zahtevki drugih oseb za povračilo škode.

Ugodnosti

DRUŽINSKI POPUST

Družinski popust prinaša prihranek za vso družino, saj ob sklenitvi vsi zavarovanci prejmete najvišji bonus, ki ga je dosegel eden izmed družinskih članov. 

Pomoč na cesti

V primeru škodnega dogodka z avtomobilom pokličite 080 88 48. Hitro in enostavno do popravila avtomobila in posebne ugodnosti v mreži Moj servis.

Brezplačna storitev za zavarovance zavarovalnice Generali.

Potrebujete pomoč pri odločitvi?

Naši svetovalci vam bodo na podlagi vaših pridobljenih prometnih izkušenj, vašega življenjskega sloga in vrednosti vašega avtomobila z veseljem pomagali z nasveti.

Naročite svetovalca