Avto zavarovanje

Avtomobilska zavarovanja za vsako prometno situacijo.

Želim nasvet SKLENITE NA SPLETU

Odgovornost in vozilo

Avtomobilska odgovornost (AO)

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno zavarovanje za avto, namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. Skleniti ga mora vsak lastnik vozila še predno se z vozilom poda v promet.

Avtomobilski kasko

S sklenitvijo poskrbite za svojo finančno varnost, saj nastale škode na vašem vozilu ne krijete iz lastnih sredstev. Ob sklenitvi kasko zavarovanja za avto lahko izbirate med različnimi obsegi kritja in višino franšize ter tako zavarovanje prilagodite vašim potrebam in finančnim zmožnostim.

Voznik in potniki

Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO-plus)

Obvezno avtomobilsko zavarovanje AO ne krije poškodb voznika, zato vam priporočamo, da poskrbite tudi za lastno varnost. Kadar pozvročite prometno nesrečo ste z zavarovanjem za avto AO‑plus upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe. 

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov v vozilu

V primeru smrti ali invalidnosti voznika in ostalih udeležencev vašem vozilu z nezgodnim zavarovanjem poskrbite za odškodnino.

Asistenca

Avto asistenca

Z Avto asistenco boste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, prometne nesreče, težav s ključi ali gorivom doma in v tujini.
Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. Vam in vašim sopotnikom bomo priskrbeli prevoz ali vsem pokrili stroške prenočišča.

Pravna zaščita

S sklenitvijo tega zavarovanja poskrbite za stroške obrambe, kadar je zaradi prometne nesreče proti zavarovancu sprožen kazenski ali upravno-kazenski postopek. Zavarovanje kritje tudi stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nesrečo in stroškov obrambe pred zahtevki drugih oseb za povračilo škode.

Ugodnosti

DRUŽINSKI POPUST

Družinski popust prinaša prihranek za vso družino. Ob sklenitvi vsi zavarovanci prejmete najvišji bonus, ki ga je za zavarovanje za avto dosegel eden izmed družinskih članov. 

Pomoč na cesti

V primeru škodnega dogodka z avtomobilom pokličite 080 88 48. Hitro in enostavno vam pomagamo organizirati popravilo avtomobila.

Brezplačna storitev za zavarovance zavarovalnice Generali.