Z vami od starta do cilja

Ključno je, da na cilj pridete varno, ne glede na to, kam se odpravite. Zato se z vami pelje zavarovanje, ki vam pomaga v primeru zagat – s hitro in učinkovito Avto asistenco in preprostimi storitvami na daljavo.

Preverite prednosti

Avtomobilsko zavarovanje s storitvami po vaši meri

Zavarovanje avtomobila pri Generali zavarovalnici lahko združijo različni družinski člani in tako uživajo ugodnejšo premijo.

  • Preprosto in priročno s storitvami na daljavo.
  • Hitra in zanesljiva Avto asistenca.

Na voljo smo vam tudi na daljavo

Zavarovanje lahko priročno sklenete na daljavo, prav tako pa na daljavo lahko opravite ogled in prijavo škode. Zapeljite se raje na izlet, kot v zavarovalnico.

Osebni skrbnik za vaš škodni primer

Za vaš škodni primer po prijavi skrbi vaš osebni skrbnik, ki zagotovi nemoten potek reševanja in vam je na voljo za vsa pojasnila, da ste lahko čim prej spet na poti.

Z vami smo tudi, ko se zalomi

Naša Avto asistenca vam pomaga tudi takrat, ko natočite napačno gorivo, vam poči guma ali zaradi okvare vozila potrebujete prevoz ali prenočišče za vas in sopotnike.

Zadovoljstvo zavarovancev na prvem mestu

Zavarovanci zavarovalnice Generali so storitvam naše Avto asistence v preteklem letu podelili oceno 4,5 od 5.

 

Preverite, kako varčno vozite

Nagradna igra se je zaključila 11. aprila.

  • 1., 2. in 3. nagrada: Intenzivni tečaj varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje Vransko v vrednosti 150,66 €: Andrej Vuk, Nejc Kovač in Igor Makuc.
  • 4.-8. nagrada: Senčnik za v avto in dišava za avto: Mateja Pacnik, Franci Ravnikar, Alenka Brence, Mladen Dubravica in Štefanija Bogataj Kreč.
  • 9.-13. nagrada: Odsevni brezrokavnik in osvežilec za avto: Adriano Trnovšek, Stanko Galun, Andrej Damjan, Aleksander Skaza in Vida Ravikar.

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni