Vračilo 10 % kasko premije

Sklenitev avtomobilskega zavarovanja lahko opravite na daljavo. Varne voznike pa nagradimo: pri brezškodnem dogajanju vrnemo 10 % premije kasko zavarovanja.

Hitra in zanesljiva avto asistenca

Avto asistenca je prilagojena vašim potrebam - doma in tujini. Na brezplačni telefonski številki prejmete hitro pomoč in nasvet, kadarkoli.

Avtomobilska zavarovanja

Ogled in prijava škode na daljavo

Z uporabo e-ogleda poškodovanega vozila lahko škodo prijavite na daljavo. Vaš osebni skrbnik nato skrbi za nemoten potek postopka in je na voljo za vsa pojasnila.

Partner, ko nas najbolj potrebujete

Ponosni smo, da našim avtomobilskim zavarovanjem zaupajo sto tisoči. Zavarujemo 370 tisoč vozil in njihovim voznikom stojimo ob strani, kadar jih na poti preseneti nezgoda. Zavarovanci so storitvam naše Avto asistence v preteklem letu podelili oceno 4,5 od 5.

Vodič: Varen nakup rabljenega vozila

Dolge čakalne dobe za dostavo novih avtomobilov so v preteklem letu marsikoga še dodatno spodbudile, da se je odločil za nakup rabljenega vozila. Tak nakup je lahko tudi varčen, vseeno pa je pri takem nakupu tudi varnost še posebej pomembna. Varnost vozila, ki ga kupujete, in tudi varnost postopka nakupa. Preverite, na kaj morate biti pri nakupu pozorni, da varčnost ne bo zmanjšala varnosti.

Prenesite vodič

 

Nagradna igra se je zaključila 11. aprila 2022.

  • 1., 2. in 3. nagrada: Intenzivni tečaj varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje Vransko v vrednosti 150,66 €: Andrej Vuk, Nejc Kovač in Igor Makuc
  • 4.-8. nagrada: Senčnik za v avto in dišava za avto: Mateja Pacnik, Franci Ravnikar, Alenka Brence, Mladen Dubravica in Štefanija Bogataj Kreč. 
  • 9.-13. nagrada: Odsevni brezrokavnik in osvežilec za avto: Adriano Trnovšek, Stanko Galun, Andrej Damjan, Aleksander Skaza in Vida Ravikar.

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni

Avtomobilsko zavarovanje prilagojeno vašim potrebam

  • Preprosto in priročno: zavarovanje lahko sklenete na daljavo, prav tako pa na daljavo lahko opravite prijavo in ogled škode.

  • Ugodnosti po vaši meri: družinski bonus v obliki popusta, do 55 % družinskega popusta za vse družinske člane pri AO zavarovanju in do 50 % pri kasko zavarovanju, ter Generali ZAME popust in 10 % vračilo kasko premije.

  • Storitev Moj Servis zagotavlja hitro popravilo avtomobila z originalnimi nadomestnimi deli pri izbranih, preverjenih in zanesljivih serviserjih ter nadomestno vozilo brez obiska zavarovalnice.

  • Hitra in zanesljiva Avto asistenca.