NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

05.07.2022 | 3 min branja | Življenje

Zakaj je mladost najboljši čas za sklenitev življenjskega zavarovanja

Dekleti zadovoljno uživata življenje saj sta življenjsko zavarovanje sklenili v mladosti.

Življenjsko zavarovanje verjetno sploh ni na vašem seznamu pomembnih zadev - sploh, če ste mladi, v dobri telesni pripravljenosti in zdravi. Mogoče vam ne pride niti na misel. Pa vendar je mladost najboljši čas za življenjsko naložbeno zavarovanje, še posebej, če nekega dne nameravate kupiti dom ali si ustvariti družino.

S sklenitvijo življenjskega zavarovanja svojim najdražjim zagotovite finančno varnost, če bi nepričakovano umrli. Običajno jim zavarovalnica izplača enkraten znesek, s katerim lahko pokrijejo stroške vašega pogreba ali morebitnih dolgov, denimo kredita, ki ste ga vzeli za nakup avtomobila. Ali pa ta znesek pripomore pri pokrivanju vsakodnevnih življenjskih stroškov, kot so položnice in plačilo vrtca, če imate otroke.

 

Raziščite življenjska zavarovanja in preverite, kaj vam ponujajo za vaš življenjski slog.

Ponudba življenjskih zavarovanj

 

Izbirate lahko med različnimi vrstami življenjskega zavarovanja. Najpogostejše je riziko življenjsko zavarovanje. Pri tem življenjskem zavarovanju izberete znesek, za katerega želite biti zavarovani, in obdobje trajanja zavarovanja. Glede na to, da so stroški življenjskega zavarovanja odvisni od vaše starosti in življenjskega sloga, ima sklenitev zavarovanja v mladosti številne prednosti. Video predstavlja, katere.

 

Življenjsko zavarovanje povsem preprosto

Naročite (video)klic ali obisk zastopnika, ki vam bo predstavil življenjsko zavarovanje in pomagal izbrati pravo za vašo situacijo in potrebe. Brezplačno in neobvezujoče.

Naročite zastopnika