NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

30.07.2018 | 2 min branja | Dom , Prosti čas

Izkoristite poletni čas za prenovo otroške sobe

Poletje in z njim počitnice je čas, ki ga vsi nestrpno pričakujemo. Veselimo se potepov ob morski obali, družinskih pohodov, kopanja v rekah in jezerih. 

To pa ni le čas za dopust, potepe in izlete, temveč tudi priložnost, da več uživamo doma. Dom pa ni le stanovanje ali hiša, kuhinja, dnevna soba in televizor. Dom je veliko več! Je kavica s prijateljicami v senci široke krošnje domače češnje, je hladna limonada na balkonu našega stanovanja, živahna otroška igra in vsi prijetni trenutki, ki jih preživimo z družino ob zabavi in ustvarjanju. In zakaj ne bi bilo ustvarjanje tudi koristno?

Veliko želja, premalo idej za živahno otroško sobo? 

  • Vaši otroci rastejo in postelja vašega najstnika postaja prekratka.
  • Vaša mala princesa se je naveličala rumene barve sten pa tudi nov igralni kotiček si je zaželela.
  • Mali nogometni virtuozi, ki živijo z vami, si želijo sobo v stilu nogometnega prvenstva.

Naj bodo poletne počitnice čas, ko se boste v sproščenem vzdušju, skupaj s svojimi otroki, lotili prenove njihovih sob ter sobico, ki ste jo pred leti namenili malčku, sedaj z malo sredstev in veliko dobre volje ter našimi nasveti spremenili v fantastično »zatočišče« vašega najstnika. 

Prenova otroške sobe je lahko tudi žepu prijazna

Rumene stene boste osvežili s primernejšimi barvami, lotili se boste obnove pohištva in ga prelepili z najljubšimi junaki svoje hčere, »nogometaši« pa bodo v svoji sobi dobili čisto pravi gol. In to brez pomoči različnih dragih mojstrov in strokovnjakov!
Ne skrbite, to ni nemogoč izziv! Pomagali vam bomo z nasveti za uspešno in predvsem varno prenovo sobe vašega otroka. Morda pa vam bo skupno ustvarjanje postalo tako všeč, da si boste v jesenskih dneh zaželeli še prenove dnevnega prostora?