9. mesec: Zakaj se dojenček ne zna sam zamotiti z igro?

Ste že poskusili okoli otroka razporediti njegove najljubše igrače in si v miru privoščiti skodelico kave?

Veste, da vaša vrnitev v službo ni več daleč in tudi doma bi rade, da se vaše življenje nekoliko bolj približa tistemu, ki ste ga živeli pred dojenčkom. A kaj, ko se otrok ne zna zamotiti, da bi v miru šle na stranišče ali celo nanesle ličila. Barbi vam bo zaupala, koliko časa je dojenček pri tej starosti običajno sposoben osredotočene igre in kako ga pri tem lahko spodbujate.

 

 

Koristne vsebine in video nasvet prejšnjega meseca

Kako napisati svojo prvo oporoko?

Imate napisano svojo oporoko? Najbrž ne. A pisanje oporoke ni tak zalogaj, kot si morda mislite in je smiselno pri vsaki starosti. Tako poskrbite še za dodatno varnost svoje družine.

8. mesec: Zakaj vaš dojenček pogosteje joka?

Morda ste opazili, da je vaš junak postal nekoliko bolj sramežljiv, da se boji tujcev in se nikakor noče ločiti od vas. Preverite, kako otroku pomagate, da se tega strahu znebi.

Pas, ki rešuje zdravje in življenje

Ste vajeni, da vedno uporabljate otroški sedež in varnostni pas? Na krajše razdalje ljudje uporabo varnostnega pasu ali otroškega sedeža še vedno opuščajo, čeprav sta resnično vez z življenjem.

Ponudba Generali Programa prednosti ZAME za mlade družine

Obiščite park Arboretum Volčji Potok

Čudoviti Arboretum ponuja sprehode za sprostitev in oddih od vsakodnevnih skrbi. Izkoristite 20% popust na vstopnino.

 

Popust na tečaj varne vožnje na Vranskem

Z otrokom v avtu postane varnost vožnje bolj pomembna kot kdaj koli prej. Preverite ugodno ponudbo tečajev varne vožnje.

15% popust v otroški trgovini Hajdi.si

Preverite pestro ponudbo oblačil, igrač in opreme za dojenčke in malčke ali poiščite darilo za novorojenčka v spletni trgovini.