Želite prejemati koristne vsebine in dojenčku zagotoviti štipendijo?

Prijavite se za prejemanje mesečnih video vsebin in priročnikov do otrokovega prvega rojstnega dne in sodelujte v žrebanju za 5-letno štipendijo v višini 100 € po 18-ih letih varčevanja in 10 praktičnih darilnih paketov zavarovalnice Generali.


Prosimo vpišite štirimestno kodo, ki smo vam jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdite svoje sodelovanje.

 
 

Vsak mesec nova videovsebina Barbi Završnik

Barbi Završnik v svojem spletnem programu Pikarije ustvarja vsebine, ki staršem pomagajo spremljati in podpirati razvoj njihovega dojenčka. Njeni nasveti so praktični in podkrepljeni s podatki iz strokovnih raziskav.
Vsak mesec boste prejeli posebej pripravljen video z enim od najbolj pogostih vprašanj oziroma skrbi staršev. Verjamemo, da boste z njimi bolje razumeli potrebe vašega dojenčka in se lažje odzivali na njegovo vedenje.

Kaj prejmete s prijavo?

 

  • 12-krat video vsebino Barbi Završnik s Pikarij;
  • Praktičen e-priročnik s koristnimi nasveti za telovadbo po porodu;
  • 1-letno brezplačno kritje Halo Doktor ob sklenitvi zavarovanja Specialisti z Asistenco;
  • Možnost štipendije v višini 100 evrov za 5 let, ki jo bo vaš otrok prejemal po 18-ih letih varčevanja.*
Prijavite se

Druge koristne vsebine

Eno leto brezplačni posveti z zdravnikom

S prijavo na program Za srečen začetek dobite tudi eno leto brezplačnega kritja Halo Doktor ob sklenitvi zdravstvenega zavarovanja Specialisti z asistenco. Kritje omogoča brezplačne video klice z zdravnikom splošne oz. družinske medicine vse dni v letu.

Štipendija za otroka, ko postane polnoleten

Prejemnik glavne nagrade prejme življenjsko zavarovanje Življenjski bonus, v katerega bo zavarovalnica Generali vplačala 4.500 €. Iz tega zavarovanja bo otrok po 18-ih letih varčevanja 5 let prejemal 100 € na mesec kot mesečno štipendijo. *

Uporabne vsebine za starševske izzive

Skupaj z video vsebinami boste starši dojenčkov prejemali tudi članke in priročnike s praktičnimi in koristnimi informacijami, ki vam bodo pomagali pri pogostih starševskih zagatah in zagotavljanju varnosti vašega dojenčka in vse družine.

* Nagrada je naložbeno zavarovanje Enkratni življenjski bonus s plačilom enkratne premije 4.500 EUR. Štipendija 100 EUR** na mesec za 5 let se bo lahko začela izplačevati kot rentna opcija iz naložbenega zavarovanja po 18-ih letih varčevanja.

** Višina štipendije je informativna in bo odvisna od donosnosti naložbe in rentnega produkta, ki bo v veljavi ob izplačilu. Izračunana je ob predvideni 3,8 % donosnosti in izbrani Aktivni naložbi ter starosti zavarovane osebe ob sklenitvi naložbenega zavarovanja 30 let.