Želite prejemati koristne vsebine in dojenčku zagotoviti štipendijo?

Prijavite se za prejemanje mesečnih video vsebin in priročnikov do otrokovega prvega rojstnega dne in sodelujte v žrebanju za 5-letno štipendijo v višini 100 € po otrokovem dopolnjenem 18. letu in 10 praktičnih darilnih paketov zavarovalnice Generali.

Vsak mesec nova videovsebina Barbi Završnik

Barbi Završnik v svojem spletnem programu Pikarije ustvarja vsebine, ki staršem pomagajo spremljati in podpirati razvoj njihovega dojenčka. Njeni nasveti so praktični in podkrepljeni s podatki iz strokovnih raziskav.
Vsak mesec boste prejeli posebej pripravljen video z enim od najbolj pogostih vprašanj oziroma skrbi staršev. Verjamemo, da boste z njimi bolje razumei potrebe vašega dojenčka in se lažje odzivali na njegovo vedenje.

Kaj prejmete s prijavo?

  • 12-krat video vsebino Barbi Završnik s Pikarij
  • Praktičen e-priročnik s koristnimi nasveti za telovadbo po porodu
  • 1-letno brezplačno kritje Halo Doktor ob sklenitvi zavarovanja Specialisti z Asistenco
  • Možnost štipendije v višini 100 evrov za 5 let, ki jo bo vaš otrok prejemal po 18. rojstnem dnevu.

 

Prijavite se

Eno leto brezplačni posveti z zdravnikom

S prijavo na program Za srečen začetek dobite tudi eno leto brezplačnega kritja Halo Doktor ob sklenitvi zdravstvenega zavarovanja Specialisti z asistenco. Kritje omogoča brezplačne video klice z zdravnikom splošne oz. družinske medicine vse dni v letu.

Štipendija za otroka, ko postane polnoleten

Prejemnik glavne nagrade prejme življenjsko zavarovanje Življenjski bonus, v katerega bo zavarovalnica Generali vplačala 4.500 €. Iz tega zavarovanja bo otrok po dopolnjenem 18. letu 5 let prejemal 100 € na mesec kot mesečno štipendijo.

Uporabne vsebine za starševske izzive

Skupaj z video vsebinami boste starši dojenčkov prejemali tudi članke in priročnike s praktičnimi in koristnimi informacijami, ki vam bodo pomagali pri pogostih starševskih zagatah in zagotavljanju varnosti vašega dojenčka in vse družine.

Pomoč za družine z dojenčki v stiski

Za rast in razvoj otroka je odločilnih prvih šest let življenja. Kar se otroci naučijo v tem obdobju in način, kako skrbimo zanje in za njihovo zdravje, se odraža tudi v odraslosti. Otroci lahko rastejo in se telesno ter miselno razvijajo le z ustrezno podporo, ki jim mora biti zagotovljena doma in tudi v varstvu, v vrtcu.

Ključno vlogo pri uspešnem razvoju otroka pa imajo starši. Družine, ki živijo v revščini, otroku težko zagotavljajo najboljšo oskrbo. Žal več kot 256 milijonov otrok do šestega leta starosti ne doseže svojega popolnega razvojnega potenciala, zato z našim globalnim gibanjem The Human Safety Net in Zvezo prijateljev Mladine Ljubljana Moste-Polje družinam s predšolskimi otroki pomaga tudi program THSN – Rastemo skupaj. Program z ozaveščanjem staršev o pomenu zdravega razvoja in vzgoje otrok malčkom starosti 0-6 let omogoča priložnosti za zdravo rast in razvoj. Poiščite pomoč pri ZPM Ljubljana Moste-Polje.