Aktualno

Postali smo diamantni sponzor 27. Volkswagen Ljubljanskega maratona


03.10.2023

Ker smo zavezani k ustvarjanju zdrave, povezane in trajnostne družbe, smo sponzorsko podprli tudi največji tekaški dogodek v Sloveniji, ki bo potekal 21. in 22. oktobra. Tekačem, ki se za to odločijo, omogočamo brezplačno nezgodno zavarovanje na prireditvi.Naša podpora vrhunskemu športu je opazna v najrazličnejših disciplinah. Za spodbujanje bolj zdravega načina življenja pri kar najširšem krogu prebivalcev pa stojimo ob strani tudi mnogim rekreativnim iniciativam, ki posredno pripomorejo k boljšemu zdravju prebivalstva. Skozi leto smo namreč podporniki, organizatorji in soorganizatorji številnih športnih dogodkov in pobud, ki jih izvajamo tudi v okviru našega lojalnostnega programa prednosti Generali ZAME.

Svoje poslanstvo po zagotavljanju večje varnosti tako uresničujemo tudi z diamantnim sponzorstvom 27. Volkswagen Ljubljanskega maratona po ulicah in okolici Ljubljane. V duhu sponzorske podpore je tako tek na 21 kilometrov letos postal polmaraton Generali ZAME. Poskrbeli smo tudi za prav posebno nagrado, ki jo bo prejel zmagovalec polmaratona Generali ZAME - enoletno brezplačno zavarovanje Specialisti z asistenco, ki omogoča v primeru bolezni ali poškodb hitrejšo zdravstveno obravnavo. Članom našega programa prednosti Generali ZAME smo omogočili nižjo prijavnino za polmaraton Generali ZAME. Prav vsi tekači, ki se prijavijo na dogodek 27. Volkswagen Ljubljanski maraton, pa se lahko brezplačno nezgodno zavarujejo za čas prireditve, če se za to odločijo.

S svojim poslovanjem želimo vsak dan spreminjati življenja ljudi in skupnosti na bolje, zato nismo pozabili na dobrodelnost tudi na največjem slovenskem tekaškem dogodku. Prek gibanja The Human Safety Net izvajamo podporo programom Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje, ki nudijo pomoč družinam z otroki iz ranljivejših okolij. Od vsake prijavnine na tek preko lojalnostnega programa prednosti Generali ZAME namenjamo 2 evra Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje.  Članstvo v programu prednosti Generali ZAME je brezplačno.

Tekači so se za Volkswagen 27. Ljubljanski maraton v sklopu spremljevalnih dogodkov »Gremo v Ljubljano« ogrevali tudi na lipiški tekaški stezi Generali ZAME

Na fotografiji: Tekači so se za Volkswagen 27. Ljubljanski maraton v sklopu spremljevalnih dogodkov »Gremo v Ljubljano« ogrevali tudi na lipiški tekaški stezi Generali ZAME