NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

19.12.2023 | 2 min branja | Dom , Prosti čas

Naj diši po praznikih: božični recepti Generali zastopnikov

Družina pri peki božičnih piškotov za božični jedilnik

Prazniki so skoraj pred vrati. Čas, ko pečemo, kuhamo in na vrsto drugih kulinaričnih načinov ustvarjamo v kuhinji. Dobrote so namenjene družini, prijateljem, pa tudi drugim prinašalcem dobrih želja in naključnim obiskovalcem v tem prazničnem času. Čeprav bomo tudi letos opravili manj obiskov, kot v letih pred epidemijo, so ravno praznične dobrote eden od načinov osebnega obdarovanja in ustvarjanja bližine.

Prenesite knjižico z recepti

 

Najljubši recepti zavarovalnih zastopnikov Generali

Tudi leto 2021 so v veliki meri zaznamovala priporočila o omejevanju stikov v živo, zato tudi naši zastopniki svojih zavarovancev niso mogli obiskati tako pogosto, kot v preteklosti. Postopki sklepanja in obnavljanja zavarovanj ter prijave škod so sicer še naprej tekli enako učinkovito, saj smo že v lanskem letu nadgradili številne digitalne poti in uvedli tudi nekaj novih.

Da bi se vam v prazničnem času karseda varno približali, so se naši zastopniki odločili, da vam pripravijo darilo, ki naj odtehta to, da se z marsikom od vas ne bodo mogli srečati v živo. Zbrali so nekatere svoje najljubše praznične recepte, ki jih v svojih družinah prenašajo iz generacije v generacijo in jih v obliki digitalne knjižice podarjajo tudi vam.

Zastopniki zavarovalnice Generali vam podarjajo svoje najljubše praznične recepte, s katerimi že več let ali generacij razveseljujejo svoje najbližje. S tem koščkom sebe želijo razveseliti tudi vas, naše zavarovance.

Od piškotov do kolačev – vse za vaš božični jedilnik

V knjižici smo zbrali naše najljubše recepte priboljškov za h kavi, kosilu ali za darilo. Z recepti, ki smo jih pripravili, lahko pečete piškote, kolače, potice ali priloge k zakuski oziroma kosilu.

 

 

Božično darilo, ki ga pripravite doma

Praznična peka je tudi odlična rešitev za čas obdarovanja, ko iskanje daril po prepolnih trgovinah ni priporočljivo. Zakaj bi tvegali srečanje z vsemi mogočimi virusi, če lahko nakupite le sestavine in pozorno in osebno darilo ustvarite kar doma? Recepte, po katerih lahko pečete, sedaj imate, seveda pa lahko podarite tudi kakšno svojo hišno tradicionalno sladico.

Kaj pa aranžiranje doma spečenega darila?

Za večje pecivo boste zagotovo potrebovali klasičen pladenj ali trši karton in folijo, ki bo pomagala ohraniti svežino. Manjše piškote pa lahko podarite v papirnatih škatlicah, ki jih ustvarite sami, z otroki ali vnučki. Pri tem lahko uporabite spodnji dve predlogi in škatlici zgibate v slogu starodavne japonske umetnosti origami, ali pa navodila poiščete kar na YouTubeu (prvi primer, drugi primer). Za večje količine piškotov lahko izdelate tudi darilno vrečko.

Prijetno ustvarjanje želimo!

 

Specite si praznike

Prenesite knjižico z najljubšimi recepti naših zastopnikov in preizkusite te praznike nekaj novega.

Prenesite knjižico