12. mesec: Kaj lahko storite, ko je vaš dojenček trmast?

Je tudi vas vaš dojenček že presenetil, ko je nenadoma kljuboval, ko ste želeli, da vam sledi ali da kaj pospravi?

Vsi starši jo s strahom pričakujejo – otroško trmo. In pogosto se ob njej počutimo nemočne. Če otrok danes povsem preprosto sledi našemu navodilu, jutri pa tega noče, potem gre gotovo za trmo, kajne? Barbi vam bo v zadnjem nasvetu za dojenčkovo prvo leto predstavila pomemben nasvet za vašo nadaljnjo starševsko pot – pojasnila vam bo, kaj otroška trma je in kako boste preprečili večino izbruhov.

 

 

 

Koristne vsebine in video nasvet prejšnjega meseca

Bulica, ki običajno ne pomeni nič dobrega

Ko gre za otrokovo zdravje, je dobro, če lahko poiščete mnenje specialista takoj ali pa izkoristite možnost pridobitve drugega mnenja. Bi vi raje čakali?

11. mesec: Zakaj se vaš dojenček boji glasnih zvokov?

Od kod dojenčku nenaden strah pred zvokom mešalca, sesalca ali motorja na ulici? Preverite, zakaj otrok mora poznati strahove in kako mu lahko pomagate, da jih sprejme.

Kdo bo skrbel za vašega dojenčka, če zbolite?

Za starše je zdravje še posebej pomembno! Preverite zavarovanje Specialisti z asistenco – za prejemnike sporočil Za srečen začetek je kritje Halo Doktor eno leto brezplačno.

Ponudba Generali Programa prednosti ZAME za mlade družine

Obiščite park Arboretum Volčji Potok

Čudoviti Arboretum ponuja sprehode za sprostitev in oddih od vsakodnevnih skrbi. Izkoristite 20% popust na vstopnino.

 

Popust na tečaj varne vožnje na Vranskem

Z otrokom v avtu postane varnost vožnje bolj pomembna kot kdaj koli prej. Preverite ugodno ponudbo tečajev varne vožnje.

15% popust v otroški trgovini Hajdi.si

Preverite pestro ponudbo oblačil, igrač in opreme za dojenčke in malčke ali poiščite darilo za novorojenčka v spletni trgovini.