Zavarovanja za vozila

Avto

Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

Avto asistenca

Z Avto asistenco boste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, težav s ključi ali gorivom doma in v tujini.
Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. 

Moja prva avto polica

Zavarovanje je namenjeno mladim voznikom, ki imate izpit manj kot 3 leta. Če se po opravkih odpeljete včasih z očetovim in drugič z babičinim avtom, boste z Mojo prvo avto polico nadomestili posamezna doplačila za mladega voznika in občutno prihranili.

Motorna kolesa

Vožnja z motorjem ima svoje posebnosti, ki jih mora upoštevati vsak motorist. Tem posebnostim smo prilagodili tudi zavarovanje motornih koles, s katerim boste zagotoviti najvišjo varnost vašemu jeklenemu konjičku. 

Kolo

Zavarovanje kolesa in kolesarja omogoča zaščito posameznikom ali celi družini ob uporabi vseh vrst koles: kolesa, kolesa s prikolico, monokolesa ali električnega kolesa. Nudi kritje odgovornosti, nezgode, asistence in pomoči v tujini.

MikroGO

Zavarovanje MikroGO omogoča zaščito posameznikom ali celi družini ob uporabi vrste mikromobilnih sredstev: kolo, kolo s prikolico, monokolo, skiro, rolka, e-kolo, e-skiro, e-rolka in e-hoverboard, invalidski voziček in invalidski voziček na električni pogon.