Izplačamo zarovalnino in dnevno nadomestilo

Ob zlomu, po operaciji zaradi nezgode ali ob invalidnosti izplačamo zarovalnino, ob zdravljenju v bolnišnici ali ko otrok ne more obiskovati vrtca ali šole pa dnevno nadomestilo.

Preverite kritja

Specialistične storitve in diagnostične preiskave zaradi nezgode

Organiziramo ter plačamo stroške storitev specialističnega pregleda, enostavnih diagnostičnih preiskav, enostavnih ambulantnih posegov in diagnostičnih preiskav.

Preverite kritja

Preprosta sklenitev - tudi na naši spletni prodajni točki G24

Vaš čas je pomemben – preživite ga z družino. Sklenitev lahko opravite hitro in enostavno po telefonu, z vašim osebnim svetovalcem ali kar na spletu.

Sklenite na spletu

Vaš partner, ko nas najbolj potrebujete

V letu 2020 se je poškodovalo 2.250 otrok, zavarovanih pri Zavarovalnici Generali. 836 je bilo izplačil iz naslova invalidnosti zaradi nezgode, nedavno pa smo izplačali zavarovalnino v višini 202.750 € staršem otroka, ki je zaradi nezgode žal ostal invalid.

10 vedno varnih pravil za varno pot v šolo

Starši so najpomembnejši zgled otrokom tudi v prometu. Zato smo prav za starše pripravili priročnik z 10 vedno varnimi pravili, ki vam bodo pomagala, da svojega šolarja pripravite na varno samostojno pot v prometu.

Prenesite brezplačni vodič

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni

Celovito nezgodno zavarovanje za vašega šolarja, študenta ali vrtičkarja

  • Izbirate lahko med različnimi kombinacijami kritij in zavarovalnih vsot.
  • V zavarovanje lahko vključite kritja specialističnih storitev in diagnostičnih preiskav zaradi nezgode in načrt zdravljenja zaradi nezgode.
  • Mladim registriranim športnikom z možnostjo doplačila omogočamo izplačilo neznižane zavarovalnine.

Želim nasvet