Aktualno

Razvili smo nov celovit Generali Program prednosti ZAME, ki utrjuje naše poslanstvo vseživljenjskega partnerja


08.07.2022

Generali Zame je program prednosti in ugodnosti, ki so na voljo vsem našim zavarovancem in tudi tistim, ki to še niso. Ob skrbi za zdravo življenje nagrajuje dolgoročno sodelovanje naših strank.Prinaša številne ugodnosti za šport in prosti čas, dom, zdravje, varčevanje in zavarovanje ter turizem, med nji mi tudi najnovejšo ponudbo za številna nova doživetja. Zveste stranke razveseljuje z dodatnimi zavarovalnimi ugodnostmi, kar vključuje še višje popuste, prihranek pri zavarovanjih ter višjo raven storitev.

Z »Generali ZAME« spodbujamo in nagrajujemo vse, ki radi aktivno preživljajo svoj prosti čas ter skrbijo za svoje zdravje, iščejo nove ideje za gibanje v naravi, družinske aktivne izletniške poti, zdrave in okusne kuharske recepte ali nasvete za dobro počutje. Že s svojim imenom Generali ZAME sporoča, da prinaša številne prednosti vsakemu posamezniku, ki se vanj brezplačno včlani.

 

Generali Zame sestavljajo trije vsebinski sklopi

Zdrav in aktiven način življenja z brezplačnimi nasveti in vsebinami za spodbujanje zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Tu je na voljo vse - od nasvetov s področja prehrane, izbire izletov in športnih izzivov ter dnevno svežih zdravih namigov za dobro voljo in še boljšo kondicijo. Članom je na voljo tudi brezplačna mobilna aplikacija Generali ZAME, ki je »osebni pomočnik«, s pomočjo katerega si lahko zastavijo osebne cilje za bolj zdravo in aktivno življenje. Aplikacija glede na zastavljene cilje, vsebino personalizira in spremlja ter spodbuja napredek.

Ugodnosti in popusti pri partnerjih s področij prostega časa, turizma in term, športa, doma, varčevanja in zdravja. Naj navedemo le nekatere:

  • Brezplačen rentgen (prihranek v višini 45 EUR pri ortopedskem pregledu rame ali kolena)
  • Do 20 % cenejša članarina PZS,
  • Do 25 % popust za izbrane GARMIN naprave,
  • Do 30 % popust na celodnevno vstopnico za fitnes,
  • 20 % popust za obisk Arboretuma Volčji Potok,
  • Do 30 % ceneje v Kobilarno Lipico,
  • Do 50 % popust v Pustolovskem parku Geoss,
  • Do 300 EUR popusta za operacijo krčnih žil,
  • 25% popust na varno vožnjo za avtomobiliste.

Zavarovalne prednosti, ki združujejo prenovljen in prilagojen – kar do 30 % popust Generali ZAME, dodatne ugodnosti pri zavarovanjih in predstavitve produktov zavarovalnice.

Aktivno članstvo prinaša številne ugodnosti in nagrade – lahko tudi brezplačno Garmin napravo

Ob izpolnjenih izzivih za zdravo življenje v mobilni aplikaciji člani Generali Programa prednosti ZAME prejmete Migi točke in ste tako nagrajeni z najrazličnejšimi nagradami in popusti. Aktualna akcija: z 800 zbranimi Migi točkami do 7. 11. lahko sodelujete v nagradni igri za brezplačno GARMIN napravo vivosmart 5. Odlično, kaj ne? Aktivni člani ste deležni popustov pri nakupu vstopnic za obiske fitnes centrov, parkov in drugih rekreacijskih objektov. Omogočeni so tudi ugodnejši nakupi GARMIN naprav, ki jih boste z registracijo v program Generali ZAME lahko kupili tudi do 25 % ceneje! V Ambulanti ZDRAVJE lahko koristite različne storitve, npr. brezplačna storitev rentgena za ortopedski pregled rame ali kolena, operacija krčnih žil (EVLA) in druge. Dolgoročnim strankam, ki nam zaupajo svoja zavarovanja, skrbijo za okolje, živijo varno in zdravo, pa bodo lahko ponudili kar do 30-odstotni popust Generali ZAME.

Kako postati član?

Včlanitev je možna preko spletne strani www.generali-zame.si ali brezplačne mobilne aplikacije Generali ZAME, ki je na voljo v trgovinah App store (uporabniki Apple iOS) oz. Google Play (uporabniki Android) in je nekakšen osebni trener, ki omogoča enostaven in neomejen dostop do nasvetov s področja prehrane, boljšega telesnega in mentalnega počutja ter zdravega življenjskega sloga nasploh. S pomočjo funkcije merjenja dnevno prehojenih korakov, nočnega spanca in vnosa kalorij s prehrano pa lahko redno spremljate svoj napredek do zastavljenih ciljev. Pridružite se Generali Programu prednosti ZAME in že danes začnite uživati v številnih prednostih, ki jih prinaša v vaše vsakodnevno življenje!

Obiščite Generali ZAME