Psihoterapija - Pogovor, ki zdravi

Slaba samopodoba, čustvene težave in stiske, tesnoba, stres, izguba motivacije in ciljev, težave v medosebnih odnosih, motnje spanja in prehranjevanja je le nekaj težav, pri katerih si lahko pomagamo s psihoterapijo. Prvi korak je, da težave prepoznamo in se odločimo za spremembo, nato pa se zavzeto podamo na pot reševanja. 

Kako prepoznati težave, kje poiskati pomoč, ali nereševanje težav vpliva na moje življenje in kako mi lahko pomaga obisk psihoterapevta? Odgovore smo poiskali z mag. Miranom Možino, psihiatrom in psihoterapevtom in Žigo Hladnikom, dr. med. specialistom družinske medicine.

Vabljeni, da se nam pridružite.

 

Izpoved o poporodni depresiji in kako jo prepoznati

10-20 % žensk se po porodu sooči s poporodno depresijo. Stanje se večinoma samo izboljša, a ključno je, da ima porodnica podporo in pomoč bližnjih. Poglejte video z osebno izpovedjo.

Spletni dogodek: Življenje s covidom - kako naprej?

Strokovnjaki z vsakim mesecem spoznavajo več obrazov bolezni COVID-19. Preverite, kakšne so posledice, ki jih nekateri občutijo še mesece po okužbi in kaj lahko naredimo, da zaščitimo svoje zdravje.

Kako pomaga video posvet z zdravnikom?

Preverite, kako vam video posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine Halo Doktor skrajša pot do diagnoze, zdravljenja in boljšega počutja. Tudi pri  nevarnih kožnih spremembah.