Od semena do sadike

Zelenjava z domačega vrta je gotovo najbolj okusna, saj vanjo vložimo svoj trud, čas in znanje. Da nas bo vrt razveselil z zdravim in obilnim pridelkom pa je potrebnih kar nekaj dejavnikov. Izbira zdrave sadike je eden izmed njih, če se odločimo, da bomo sadiko vzgojili sami iz semena, pa je potrebno še nekoliko več veščin. 


Oglejte si posnetek dogodka Od semena do sadike, kjer sta nam strokovnjaka Matjaž Mastnak in Jernej Hrustel iz Arboretuma Volčji Potok predstavila pomembne napotke za vzgojo sadike in nakup zdrave sadike.

 

IZPOLNITE OBRAZEC ZA OGLED POSNETKA

 

 

Izpoved o poporodni depresiji in kako jo prepoznati

10-20 % žensk se po porodu sooči s poporodno depresijo. Stanje se večinoma samo izboljša, a ključno je, da ima porodnica podporo in pomoč bližnjih. Poglejte video z osebno izpovedjo.

Spletni dogodek: Življenje s covidom - kako naprej?

Strokovnjaki z vsakim mesecem spoznavajo več obrazov bolezni COVID-19. Preverite, kakšne so posledice, ki jih nekateri občutijo še mesece po okužbi in kaj lahko naredimo, da zaščitimo svoje zdravje.

Kako pomaga video posvet z zdravnikom?

Preverite, kako vam video posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine Halo Doktor skrajša pot do diagnoze, zdravljenja in boljšega počutja. Tudi pri  nevarnih kožnih spremembah.