Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Nasveti, predlogi in zabavne vsebine, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive. 

Izberite rubriko, ki vas zanima

Kako ohraniti motivacijo za tek tudi izven sezone

14.10.2021 | Prosti čas Zdravje Šport

Po tem, ko je vaš tekaški dogodek mimo, se je včasih težko držati rednih treningov in najti nov cilj za prihodnjo sezono. Preverite, kaj svetuje tekaški trener.

Prikaži več

Kako se izogniti najpogostejšim nezgodam na delovnem mestu

11.10.2021 | Nezgoda Podjetje

Nezgode na delovnem mestu in posledične bolniške odsotnosti za delodajalce pomenijo upad prihodka in celo izgubo. Kako se jim je mogoče izogniti?

Prikaži več

Kako postaviti meje, ko živite s starši?

07.10.2021 | Prosti čas Zdravje

Skupno gospodinjstvo odraslih otrok s starši ima lahko številne prednosti, a le, če pravočasno postavite meje in se pogovorite o pričakovanjih.

Prikaži več

Prepoznajte težave z vidom in sluhom pri bližnjih

05.10.2021 | Pokojnina Zdravje Življenje

Prepoznajte težave z vidom in sluhom pri bližnjih pravočasno, in preprečite, da bi težave postale tako moteče, da bi ovirale njihovo življenje.

Prikaži več

Z optimizmom nad raka dojke

04.10.2021 | Zdravje Življenje

Rak dojk je visoko ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj. Preberite Matejino zgodbo o dobljeni bitki in veselju, ki je sledilo.

Prikaži več

6 nasvetov, da boste ponoči na ulici varni

01.10.2021 | Nezgoda Zdravje Življenje

Pot domov po tem, ko se zmrači, je lahko strašljiva, pa tudi nevarna. Preberite, kaj lahko storite, da boste na poti varnejši in kako se lahko vedete, da drugi sprehajalci v vas ne bodo videli grožnje.

Prikaži več

Prve 3D-zebre v Sloveniji

29.09.2021 | Avto Nezgoda

Spoznajte 3D-zebre, inovativne prehode za pešce, ki so v Sloveniji novo šolsko leto 2021/2022 pozdravile v treh občinah.

Prikaži več

Ali veste, kdaj so kožna znamenja lahko nevarna?

15.09.2021 | Zdravje

Kako dobro skrbite za svojo kožo? Bi opazili novo kožno znamenje ali drugo kožno spremembo, če se ne bi pojavila na obrazu? Preberite nasvete drmatologinje.

Prikaži več

Kako ravnati z nadomestnim vozilom

30.08.2021 | Avto

Vaš avto je na servisu, vi pa se sprašujete, kako boste naslednji dan prišli v službo. Iz zagate vas reši nadomestni avto. Pa veste, kako z njim ravnati!

Prikaži več

Pripravite otroka za varno pot v šolo

26.08.2021 | Nezgoda

Samostojna pot v šolo je za otroka razburljiv in pomemben mejnik na poti do odraslosti. Naloga odraslih je, da jim pomagamo osvojiti veščine varne vključenosti v promet. Preverite kako.

Prikaži več

Lahko se zgodi: Zaradi smole pri vgradnji klime visoka odškodnina

26.08.2021 | Podjetje

Splet okoliščin je povzročil, da je monter pri montaži klime naredil napako. Klima je padla s stene in poškodovala televizor pod njo, odškodnina pa je bila vrtoglava. Kdo jo je kril?

Prikaži več

Zna vaš otrok varno prečkati cesto? Jo znate vi?

20.08.2021 | Nezgoda

Prečkanje ceste je ena najbolj zahtevnih nalog v prometu, še posebej, kadar se pred prehodom znajdejo otroci. Preverite namige za starše in voznike, da bo pot čez cesto varna.

Prikaži več

Prikaži več