Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Nasveti, predlogi in zabavne vsebine, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive. 

Izberite rubriko, ki vas zanima

Ali veste, kdaj so kožna znamenja lahko nevarna?

15.09.2021 | Zdravje

Kako dobro skrbite za svojo kožo? Bi opazili novo kožno znamenje ali drugo kožno spremembo, če se ne bi pojavila na obrazu? Preberite nasvete drmatologinje.

Prikaži več

Kako ravnati z nadomestnim vozilom

30.08.2021 | Avto

Vaš avto je na servisu, vi pa se sprašujete, kako boste naslednji dan prišli v službo. Iz zagate vas reši nadomestni avto. Pa veste, kako z njim ravnati!

Prikaži več

Pripravite otroka za varno pot v šolo

26.08.2021 | Nezgoda

Samostojna pot v šolo je za otroka razburljiv in pomemben mejnik na poti do odraslosti. Naloga odraslih je, da jim pomagamo osvojiti veščine varne vključenosti v promet. Preverite kako.

Prikaži več

Lahko se zgodi: Zaradi smole pri vgradnji klime visoka odškodnina

26.08.2021 | Podjetje

Splet okoliščin je povzročil, da je monter pri montaži klime naredil napako. Klima je padla s stene in poškodovala televizor pod njo, odškodnina pa je bila vrtoglava. Kdo jo je kril?

Prikaži več

Zna vaš otrok varno prečkati cesto? Jo znate vi?

20.08.2021 | Nezgoda

Prečkanje ceste je ena najbolj zahtevnih nalog v prometu, še posebej, kadar se pred prehodom znajdejo otroci. Preverite namige za starše in voznike, da bo pot čez cesto varna.

Prikaži več

Izberite ustrezne priprave na tek

11.08.2021 | Zdravje Šport

Če se želite v novi sezoni spopasti s kakšnim uradnim tekaškim dogodkom ali pa ste si samo zadali, da želite preteči določeno razdaljo do določenega datuma, je pomembno, da najdete prave priprave.

Prikaži več

Kaj nudi brezplačen zdravniški pregled pred sklenitvijo zavarovanja?

30.07.2021 | Zdravje Življenje

Pred sklenitvijo življenjskega zavarovanja bo zavarovalnica preverila vaše zdravstveno stanje. Kako ga lahko preveri in kdo ima možnost brezplačnega zdravniškega pregleda?

Prikaži več

Poznate proračunsko pravilo 50/30/20 za osebne finance?

23.07.2021 | Prosti čas Življenje

Vam skrbi povzročajo osebne finance? Posebej takrat, ko se gospodinjstvo poveča ali kako drugače spremeni, je težko najti pravo ravnovesje. Spoznajte pravilo 50/30/20 in uredite osebni proračun!

Prikaži več

9 trditev o sončenju – prepoznate kaj je mit in kaj resnica?

20.07.2021 | Prosti čas Zdravje

Z dermatologinjo smo raziskovali sončenje in zagorelost. Na kaj je treba paziti, ko so soncu izpostavljeni otroci, kdaj dobimo dovolj vitamina D in kaj storiti v primeru alergije na sonce? Preverite!

Prikaži več

Pred dopustom preverite, če je vaš dom varen pred vlomilci

16.07.2021 | Dom Tujina

Pred dopustom ne pozabite na ukrepe, ki bodo poskrbeli, da bo vaš dom tudi v vaši odsotnosti varen pred nepridipravi. Preverite, kaj lahko storite.

Prikaži več

Prihaja novo šolsko leto. Ste pripravljeni nanj?

14.07.2021 | Nezgoda

Začetek šolskega leta je zelo podoben odhodu na dopust. Čeprav se nanj začnete pripravljati že nekaj dni prej, vam na koncu vseeno vedno zmanjka nekaj časa. Zato smo za vas pripravili seznam nasvetov, s katerimi boste do 1. septembra uredili vse manjkajoče stvari in v miru pričakali prvi šolski dan.

Prikaži več

9 stvari za preprečevanje požarov v poslovnih prostorih

13.07.2021 | Podjetje

Požar v vsej veličini pokaže uničujočo moč naravnih elementov - tudi v podjetjih. Preverite, kdaj najpogosteje pride do požara in kako lahko preprečite, da bi začetni požar prerasel v večjega.

Prikaži več

Prikaži več