Izberite rubriko, ki vas zanima

6 namigov »dela od doma« za najmlajše

02.04.2020 | Dom Podjetje

Novi časi, nova pravila, nova rutina – v zadnjih tednih se je naša dnevna rutina obrnila na glavo. Če imate mlajše otroke ali delate od doma, jutranjega poležavanja ni. Je pa to skoraj edina navada, ki se ni spremenila od življenja pred karanteno.

Prikaži več

Dr. Tušak svetuje: Ne preživite celega dne v pižami

02.04.2020 | Dom Podjetje Zdravje

Priznani slovenski psiholog dr. Matej Tušak svetuje, kako preživeti čas doma s čim manj napetosti med bližnjimi.

Prikaži več

10 preprostih korakov za učinkovito delo od doma

26.03.2020 | Dom Podjetje

Ste tudi vi med tistimi, ki delamo od doma? Delo od doma je lahko prijetno, prinaša pa tudi marsikatere izzive, ki vam delo lahko otežijo. Preberite, naše nasvete in delo od doma bo bolj učinkovito.

Prikaži več

Tudi na daljavo vam stojimo ob strani

23.03.2020 | Avto Dom Nezgoda Tujina Zdravje Življenje

Stopimo skupaj in ostanimo doma, da preprečimo nadaljnje širjenje koronavirusa. Čeprav so vrata naših poslovalnic zaprta, poslujemo na daljavo. Kako? Preberite.

Prikaži več

Tla se tresejo. Ste pripravljeni?

23.03.2020 | Dom

Potres je ena najhujših naravnih nesreč, saj ga je nemogoče napovedati in se nanj ustrezno pripraviti. Kaj storiti v primeru potresa, kako zaščititi sebe in svoje premoženje? Preberite nasvet in si oglejte infografiko.

Prikaži več

Otroški dolgčas? Prenesite Levčkov kratkočasnik!

20.03.2020 | Dom Prosti čas

Se tudi vam v teh dneh kak dan kar malce preveč vleče? Levčkov kratkočasnik bo zaposlil mlajše otroke, za starejše pa smo pripravili še 5 idej za skupno preživljanje časa.

Prikaži več

Vse o koronavirusu na enem mestu

18.03.2020 | Zdravje

Vse najpomembnejše informacije v zvezi s koronavirusom v pregledni infografiki. Preberite tudi, kako ravnamo z bolnikom, okuženim s koronavirusom.

Prikaži več

Sedaj je pravi trenutek za generalno čiščenje

13.03.2020 | Dom Prosti čas

Prišla je pomlad in z njo čas za nove projekte. Preden jih začnemo uresničevati, je nujno temeljito pospraviti delovni prostor in se znebiti neuporabnih stvari ter urediti svoje misli. Kako? Preberite.

Prikaži več

5 top razlogov za planinarjenje

04.03.2020 | Prosti čas Zdravje Šport

Ste popolnoma brez energije, imate občutek, da ste nenehno utrujeni, nervozni ali preprosto pod stresom? Obujte si pohodniške čevlje in se odpravite ven, morda je prav obisk planin to, kar potrebujete.

Prikaži več

Ne podcenjujmo športnih poškodb

27.02.2020 | Prosti čas Zdravje Šport

Redna telesna aktivnost je priporočljiva in ima številne pozitivne učinke na naše zdravje in telo. Če se tega lotimo nepripravljeni, lahko to vodi do nezaželenih posledic, kot so športne poškodbe in celo kronične okvare.

Prikaži več

Se odpravljate v tujino, ste ustrezno zavarovani?

20.02.2020 | Prosti čas Tujina

Skok čez mejo prinaša nemalo edinstvenih izzivov in doživetij. Ste kdaj prešteli, kolikokrat letno se odpravite čez mejo za en dan? V zimskem času na katero izmed smučišč v Avstriji ali Italiji, v toplejših dneh ob hrvaško morje, vmes pa na nakupovalne, družinske izlete …

Prikaži več

5 idej za zabavne zimske počitnice

12.02.2020 | Prosti čas Tujina

Zimske šolske počitnice so pred vrati. Malo drugačne in precej krajše od poletnih. Zato pa toliko bolj težko pričakovane. Končale se bodo kot bi mignil. Dobro jih izkoristite in bodite med njimi kar se da aktivni.

Prikaži več

Prikaži več