Zdrava prehrana pozimi

Pred vrati je zima in z njo večja izpostavljenost virusom in okužbam, zato je še bolj pomembno, da z zdravo prehrano okrepimo imunski sistem. Na spletnem predavanju boste spoznali, katera živila moramo pozimi vključiti v svoj jedilnik, ali je priporočljivo posegati po zamrznjeni, konzervirani in fermentirani hrani in dobili nove ideje za pripravo okusnih in zdravih jedi v zimskih mesecih.

Na dogodku smo gostili Lucijo Volčanšek, licencirano prehransko svetovalko, ki svojim strankam svetuje o njihovih prehranskih potrebah in jim pomaga na poti do osvojitve novih navad zdravega prehranjevanja. Svoje znanje in predloge za obroke pa deli na socialnih omrežjih pod imenom FitLucija.

Vabljeni k ogledu posnetka.

 

IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO

 

4 razlogi, zakaj je hoja odlična za sproščanje

Hoja je najbolj naravna in hkrati preprosta oblika rekreacije, ki pa ima lahko številne pozitivne učinke, na primer sproščanje. Preverite, zakaj morate začeti hoditi (več).

Tekaški vodič za uspešen konec in motiviran začetek nove sezone

Vodič, ki smo ga pripravili z Leonom Obrezo, trenerjem triatlona, prinaša nasvete, da boste čim uspešneje opravili veliki dogodek, pa tudi, da boste po njem ponovno našli motivacijo, da s tekom nadaljujete.

Kako pomaga video posvet z zdravnikom?

Preverite, kako vam video posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine Halo Doktor skrajša pot do diagnoze, zdravljenja in boljšega počutja. Tudi pri športnih poškodbah.