Poškodbe pri rekreativnem športu

Redna telesna aktivnost ob vseh dobrih učinkih velikokrat prinese tudi neprijetne občutke, bolečine in poškodbe. Kako lahko svoje telo ustrezno pripravimo na športno aktivnost, da se jim čim bolj uspešno izognemo in kako ravnati, če začutimo, da smo se poškodovali?

Zdravnik specialist fizikalne in rehabilitacijske medicine dr. Martin Zorko se ukvarja z zdravjem gibalnega sistema. Poleg ambulantnega dela pa je aktiven tudi v športu in je bil večkrat uradni zdravnik slovenske reprezentance.

Vabljeni k ogledu posnetka.

 

IZPOLNITE OBRAZEC ZA PRIJAVO

 

4 razlogi, zakaj je hoja odlična za sproščanje

Hoja je najbolj naravna in hkrati preprosta oblika rekreacije, ki pa ima lahko številne pozitivne učinke, na primer sproščanje. Preverite, zakaj morate začeti hoditi (več).

Tekaški vodič za uspešen konec in motiviran začetek nove sezone

Vodič, ki smo ga pripravili z Leonom Obrezo, trenerjem triatlona, prinaša nasvete, da boste čim uspešneje opravili veliki dogodek, pa tudi, da boste po njem ponovno našli motivacijo, da s tekom nadaljujete.

Kako pomaga video posvet z zdravnikom?

Preverite, kako vam video posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine Halo Doktor skrajša pot do diagnoze, zdravljenja in boljšega počutja. Tudi pri športnih poškodbah.