Vodič je že na poti na vaš e-naslov

Lahko pa ga prenesete tudi s klikom na spodnji gumb, če se je e-pošta morda kje zataknila. Verjamemo, da vam bodo nasveti strokovnjaka v pomoč, ko boste kupovali naslednji avto, če bo rabljen, oziroma tudi, če ne bo.
V priročniku najdete tudi nekaj zanimivih namigov za nakup avtomobila iz tujine.

Prenesite vodič

Avtomobilsko zavarovanje prilagojeno vašim potrebam

  • Preprosto in priročno: zavarovanje lahko sklenete na daljavo, prav tako pa na daljavo lahko opravite prijavo in ogled škode.

  • Ugodnosti po vaši meri: družinski bonus v obliki popusta, do 55 % družinskega popusta za vse družinske člane pri AO zavarovanju in do 50 % pri kasko zavarovanju, ter Generali ZAME popust in 10 % vračilo kasko premije.

  • Storitev Moj Servis zagotavlja hitro popravilo avtomobila z originalnimi nadomestnimi deli pri izbranih, preverjenih in zanesljivih serviserjih ter nadomestno vozilo brez obiska zavarovalnice.

  • Hitra in zanesljiva Avto asistenca.

Rdeča svetuje

5 zanimivosti o vašem avtomobilu, ki jih ne poznate

Ali res z naslonjalom za glavo v avtu lahko razbijete steklo? Kako prepoznate dobre zimske gume? Preverite s kvizom!

Kako znižati strošek zavarovanja avta in druge stroške?

Stroške za avto lahko znižate tudi tako, da znižate stroške za zavarovanje avtomobila. Preverite, zakaj se več avtomobilov v družini splača.

JESENSKA VOŽNJA – VARNA V VSEH VREMENSKIH RAZMERAH

Megla, mokro cestišče ali blato nas lahko jeseni neprijetno presenetijo na cesti. V takih trenutkih odigrajo najpomembnejšo vlogo naše vozniške izkušnje. Kako pravilno reagirati in zagotoviti varnost takrat, ko se zgodi nepričakovano?