Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja: med teorijo in prakso

Pandemija je pokazala je, da delo na daljavo omogoča več delovnih mest kot smo si predstavljali. A takšna oblika dela lahko zabriše mejo med službenim in zasebnim, vodi v stres, preobremenjenost in izgorelost. Raziskovali bomo, kako se tem pastem izogniti in najti pravo ravnovesje.

Dr. Sonja Robnik je sociologinja, ki se vso svojo delovno in znanstveno kariero ukvarja z različnimi vidiki odnosov in verjame, da so dobre možnosti usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja nujna sestavina kakovostnih delovnih okolij.

Življenje v luči otroštva - Pomen nege in okolja v prvih 6 letih otrokovega življenja

Prvih šest let življenja je ključnih za rast in razvoj otroka ter potencial v odrasli dobi. Otroci iz ranljivejših družin so žal pogosto prikrajšani za spodbudno okolje. V pogovoru bomo raziskovali ključne sestavine za optimalen razvoj otroka v prvih šestih lestih in kdaj je nujno, da družine poiščejo pomoč – ter kje jo lahko dobijo.

V spletnem pogovoru bodo sodelovale Anita Ogulin (ZPM Ljubljana Moste-Polje), Monika Erjavec Bizjak (ZPM Ljubljana Moste-Polje), Beti Žibret in Eva Zorko (THSN).

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke