Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodek

Prihodnji dogodki

Ne spreglejte prihajajočih dogodkov. Prijavite se in si zagotovite opomnik uro pred dogodkom. 

Prosto potapljanje v globine morja

Na spletnem predavanju bomo imeli priložnost prisluhniti aktualni svetovni prvakinjo in rekorderki v potapljanju na vdih, Alenki Artnik. Iz prve roke bomo spoznali kaj je potapljanje na vdih, 7 nasvetov za varno in uspešno potapljanje in kakšna je mentalna priprava pred potopom.
 
Alenka Artnik je nanizala devet svetovnih rekordov, štiri naslove svetovne prvakinje, tri krat svetovna podprvakinja, dva krat evropska prvakinja in nosilka 36 državnih rekordov. Je prva ženska na svetu, ki je dosegla globino 110 m.
Alenka je poleg ur meditacije in treningov v bazenu, v morju in telovadnici potrebovala tudi deset najtežjih let svojega življenja, ko se je borila za preživetje, ko je bila povsem na dnu. Predvsem pa iz izkušnje ve, da dotik dna pomeni le še pot navzgor.
 
 
Vabljeni.

 

Šport med 4 stenami

V štirih oddajah iz serije Šport med 4 stenami smo gostili športnike, ki so nami delili svoje doživljanje med epidemijo, govorili smo o pomenu psiholoških priprav v času karantene, o optimizmu in gostili trenerje štirih športnih zvez ter govorili o vlogi trenerja v času karantene.

Z nami so bili: Blaž Janc, Klemen Prepelič, Maja Mihalinec, Štefan Hadalin, Ilka Štuhec, Edi Murić, Tina Mrak, Jure Dolenc, Klemen Bergant, Ljubomir Vranješ, Andrej Hauptman, Damir Grgić, Vid Kavtičnik, Teja Oblak, Tadej Pogačar, Tina Robnik in psiholog mag. Aleš Vičič.

Pogovor je potekal v živo na naši Facebook strani. Posnetke si oglejte na spodnji povezavi.

Arhiv dogodkov

Na spodnji povezavi si oglejte vse dogodke, ki smo jih pripravili doslej.

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke