Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Varčna vožnja - prijazna denarnici in okolju

Ste vedeli, da lahko z upoštevanjem pravil varčne vožnje prevozimo tudi do 20 % daljšo pot ter pri tem prihranimo kar nekaj denarja. Kaj najbolj vpliva na porabo goriva, katere so najpogostejše napake, je vožnja s tempomatom bolj varčna, kaj pa vpliv pnevmatik?

Inštruktor varne vožnje na AMZS Danijel Granda dnevno predaja praktična znanja, ki udeležencem izobraževanj pomagajo na poti k čim bolj varni, varčni in prijetni vožnji. 

Nahranjen dojenček - srečen dojenček

Eden najpogostejših izzivov na začetku starševstva je zagotovo hranjenje dojenčka. V želji, da bo dojenček pridobival na teži, bil priskrbljen s potrebnimi hranili in zadovoljen, se marsikatera mama sreča z dvomi in skrbmi.

Odgovore bosta z nami delili Nastja Pavel, znana tudi kot ''moja babica'', diplomirana babica z večletnimi izkušnjami in Barbi Završnik, mamica, ustvarjalka programa za starše Pikarije in vplivnica. 

 

 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke