Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Gore pozimi - Kako poskrbeti za varno pot?

Zimski obisk gora z bleščečimi razgledi je posebno doživetje. Zaznamujejo pa ga tudi nižje temperature, krajši dan, zaprte planinske koče in posebne snežne razmere, zato zahteva skrbno pripravo in previdnost. Na kaj vse moramo biti pozorni, da bo obisk gora pozimi čim bolj varen?

Matjaž Šerkezi je gorski reševalec, alpinistični inštruktor in strokovni sodelavec PZS, ki navdušenje nad gorami prenaša na širšo javnost in pri tem nikoli ne pozabi na najpomembnejše – varnost.

 

Zdrava prehrana pozimi

Pred vrati je zima in z njo večja izpostavljenost virusom in okužbam, zato je še bolj pomembno, da z zdravo prehrano okrepimo imunski sistem. Katera so tista živila, ki bodo telesu priskrbela obilico vitaminov in mineralov, nas ogrela in razveselila?

Lucija Volčanšek je licencirana prehranska svetovalka, ki svojim strankam svetuje o njihovih prehranskih potrebah in jim pomaga na poti do osvojitve novih navad zdravega prehranjevanja. 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke