Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodek

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Priprava staršev in otrok na novo šolsko leto

Na spletnem predavanju Priprava staršev in otrok na novo šolsko leto bomo imeli priložnost pred začetkom šolskega leta prisluhniti priznanemu pedagogu Markotu Juhantu o največjih napakah staršev v šolskem letu in kaj storiti, da se ne ponavljajo.
 
Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Ima 40 let pedagoških izkušenj, je avtor 16 priročnikov za vzgojo in izvajalec številnih predavanj.
 
S konkretnimi nasveti in priporočili bo Marko Juhant opozoril, kako naj starši s svojo vzgojo in navodili pomagajo otrokom, da bodo le-ti v skladu z vrednotami na poti k pravemu cilju.
 
 

Prosto potapljanje v globine morja

Na spletnem dogodku smo imeli priložnost prisluhniti aktualni svetovni prvakinjo in rekorderki v potapljanju na vdih, Alenki Artnik. Iz prve roke smo spoznali kaj je potapljanje na vdih, nasveti za varno in uspešno potapljanje in kakšna je mentalna priprava pred potopom.
 
Alenka Artnik je nanizala devet svetovnih rekordov, štiri naslove svetovne prvakinje, tri krat svetovna podprvakinja, dva krat evropska prvakinja in nosilka 36 državnih rekordov. Je prva ženska na svetu, ki je dosegla globino 110 m.
Alenka je poleg ur meditacije in treningov v bazenu, v morju in telovadnici potrebovala tudi deset najtežjih let svojega življenja, ko se je borila za preživetje, ko je bila povsem na dnu. Predvsem pa iz izkušnje ve, da dotik dna pomeni le še pot navzgor.

Arhiv dogodkov

Na spodnji povezavi si oglejte vse dogodke, ki smo jih pripravili doslej.

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke