Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Otroška trma – izziv ali sporočilo?

Eden najpogostejših izzivov staršev malčkov je otroška trma. Kaj storiti, ko se otrok zoperstavi željam staršev in zakaj se to sploh zgodi? Včasih je pomembno razumeti, kaj se v mali glavici dogaja ob odzivu, ki ga starši razumemo kot trmo. 

 
Predavateljica Barbara Završnik v svojem spletnem programu Pikarije ustvarja vsebine, ki staršem pomagajo razumeti in podpirati razvoj njihovega dojenčka. Njeni nasveti so praktični in podkrepljeni s podatki iz strokovnih raziskav. Verjame, da srečni otroci odraščajo tam, kjer starševstvo temelji na razumevanju otroka.

Je le klic dovolj? Nasvet splošnega zdravnika, ko ga potrebujete

Kaj storimo, ko se počutimo slabo? Morali bi poklicati svojega splošnega zdravnika. A ko telefoni zvonijo v prazno, včasih preprosto čakamo, da bo težava minila, ali se celo odločimo za »posvet z dr. Googlom«. Katere možnosti lahko izkoristimo, da pridemo do nasveta zdravnika družinske medicine?

Žiga Hladnik, dr. med. je specialist družinske medicine, bo predstavil kako lahko zdravnik pomaga tudi na daljavo, po telefonu ali video klicu in kako lahko na daljavo spremlja tudi pacientovo stanje.

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke