Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Moč športa na razvoj otroških možganov

Aktivno ukvarjanje s športom v mladih letih je odlična popotnica za življenje, preizkušnje pa spremlja pravi vrtiljak čustev. Kaj šport da otroku in mladostniku? Zakaj pogosto prihaja do izgorelosti? Kako naj bomo starši in trenerji opora mlademu športniku? 

Oglejte si posnetek spletnega pogovora s strokovnjakinjama Ireno Kunatrič Žibert in Anjo Kurent

 

 

 

Psihološke priprave na tekaško preizkušnjo

Med treningi za tekaško preizkušnjo ne pozabite tudi na psihološko pripravo, ki vam bo pomagala doseči zastavljene cilje. Kako najti motivacijo za dosledno treniranje? Kako na maratonu premagati tremo in vztrajati, ko postane težko?

Oglejte si posnetek spletnega pogovora s športno psihologinjo Andrejo Holsedl

 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke