Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Življenje s COVID-om - Kako naprej?

Novi koronavirus je med nami že poldrugo leto in strokovnjaki z vsakim mesecem spoznavajo več obrazov bolezni. Katera so najnovejša spoznanja, kakšne so posledice, ki jih nekateri občutijo še mesece po okužbi in kaj lahko naredimo, da zaščitimo svoje zdravje?

Doc. dr. Aleš Rozman je pulmolog in direktor Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergijo Golnik. Njegovo delo v zadnjem letu pa je v veliki meri namenjeno obvladovanju bolezni COVID-19

 

Otroci v prometu - starši kot učitelji in zgled

Bliža se september in na cestah se bodo zopet srečali otroci in avtomobilisti. Čeprav smo vozniki tisti, ki moramo biti kot močnejši udeleženci v prometu najbolj previdni, je pomembno, da na varno udeležbo pripravimo tudi otroke. Na kaj vse moramo biti pri tem pozorni in kako smo lahko starši najboljši zgled?

Robert Štaba je strokovnjak na področju varne mobilnosti in predsednik Zavoda Varna pot za pomoč in podporo žrtvam prometnih nesreč. Pod njegovim vodstvom zavod s preventivno-izobraževalnim delom širi sporočilo, da lahko prav vsi prispevamo k varni mobilnosti

 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke