Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Psihološke priprave na tekaško preizkušnjo

Med treningi za tekaško preizkušnjo ne pozabite tudi na psihološko pripravo, ki vam bo pomagala doseči zastavljene cilje. Kako najti motivacijo za dosledno treniranje? Kako na maratonu premagati tremo in vztrajati, ko postane težko?

Pridružite se nam na spletnem dogodku s športno psihologinjo Andrejo Holsedl

 

Prva pomoč poleti

Pred vrati so poletne dogodivščine, ki poleg otroškega veselja lahko pripeljejo tudi do neljubih poškodb. Kako se pripraviti nanje, da bomo lahko otroku hitro in pravilno nudili pomoč in kaj ne sme manjkati v torbici prve pomoči?

Andreja Gerl je medicinska sestra, zaposlena v ambulanti za nujno medicinsko pomoč. Svoje znanje, kako v ključnih trenutkih priskočiti na pomoč pa deli tudi na družbenih omrežjih in delavnicah za starše.

 

 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke