Premiera pesmi Kako ravnaš (Ti to maš) v izvedbi Trkaja & Ane; 28. 5. 2020 ob 11.00

Vabljeni na spletno premiero pesmi Kako ravnaš (Ti to maš)
 
Iniciativa »Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje« bo v kratkem dobila tudi svojo glasbeno podobo. Reper Rok Terkaj je napisal besedilo pesmi Kako ravnaš (Ti to maš), ki jo bosta v četrtek, 28. maja, s pevko Ano Resnik odpela v živo ob 11. uri iz Arboretuma Volčji Potok.
 
V trenutkih karantene se je vsakdo med nami še bolj zavedel pomena skrbi za zdravje, gibanja v naravi in da pravzaprav zase, za svoje zdravje, dobro počutje, varnost … lahko največ naredimo sami. »Kaj sem spoznal v tem času? Kaj sem spremenil? Kako bom ravnal bolje v prihodnje? Kako tudi sam prispevam k večji varnosti zase, za svojo družino?« … so vprašanja, na katera bomo lahko odgovorili in skupaj ustvarili kolaž naših ravnanj in tako prispevali k pobudi »Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje« s mislijo, fotografijo, utrinkom novega ravnanja.
 

PRIJAVA NA DOGODEK

Spoznajte ambasadorje pobude

Pri ozaveščanju odgovornega ravnanja do sebe in drugih so se nam pridružili strokovnjaki in izbrani vplivneži.

Spoznajte ambasadorje

Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Vse nasvete, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive v času epidemije in po njej, smo zbrali na enem mestu.

VSI NASVETI

NASVETI ZA DELO OD DOMA BREZ BOLEČIN IN POŠKODB

Je vaš dom še vedno tudi vaša pisarna? Poskrbite za primeren delovni prostor, saj je napačna drža lahko za hrbet zelo obremenjujoča. Za vas smo zbrali nekaj uporabnih nasvetov. 

5 NASVETOV ZA VARNEJŠO RABO SPLETA MED OTROKI

Če smo lahko do sedaj otrokom postavljali meje, koliko časa dnevno preživijo ob sodobnih tehnologijah, smo sedaj starši postavljeni pred nov izziv – kako ločiti šolsko in prostočasno uporabo?

Kaj lahko mali podjetnik naredi za svoje kupce

Kako lahko mali podjetniki ostanejo v stiku s svojimi strankami in se bolje pripravijo za obdobje, ki prihaja? S pomočjo podjetnice Nine Gaspari, smo zbrali pet koristnih napotkov, ki pomagajo podjetjem in hkrati rešujejo težave njihovih naročnikov.