Alenka Artnik: Prosto potapljanje v globine morja

Vabljeni na spletno predavanja Prosto potapljanje v globine morja z Alenko Artnik

 

Na spletnem predavanju bomo imeli priložnost prisluhniti aktualni svetovni prvakinji in rekorderki v potapljanju na vdih, Alenki Artnik. Iz prve roke bomo spoznali kaj je potapljanje na vdih, 7 nasvetov za varno in uspešno potapljanje in kakšna je mentalna priprava pred potopom. Alenka Artnik bo svoje bogate izkušnje z veseljem podelila z nami in nam razkrila svojo življenjsko pot ter kako ji je fridajving rešil življenje.

Dobimo se 16. 7. 2020, ob 11.00.

PRIJAVA NA DOGODEK

Spoznajte ambasadorje pobude

Pri ozaveščanju odgovornega ravnanja do sebe in drugih so se nam pridružili strokovnjaki in izbrani vplivneži.

Spoznajte ambasadorje

Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Vse nasvete, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive v času epidemije in po njej, smo zbrali na enem mestu.

VSI NASVETI

USTVARITE OSEBNO ZNAMKO ZA POSLOVNI USPEH

Če razmišljate o tem, da bi si poiskali nove delovne izzive ali zamenjali službo, se posvetite izgradnji svoje osebne znamke. Vas zanima, kako?

5 NASVETOV ZA VARNEJŠO RABO SPLETA MED OTROKI

Če smo lahko do sedaj otrokom postavljali meje, koliko časa dnevno preživijo ob sodobnih tehnologijah, smo sedaj starši postavljeni pred nov izziv – kako ločiti šolsko in prostočasno uporabo?

Kaj lahko mali podjetnik naredi za svoje kupce

Kako lahko mali podjetniki ostanejo v stiku s svojimi strankami in se bolje pripravijo za obdobje, ki prihaja? S pomočjo podjetnice Nine Gaspari, smo zbrali pet koristnih napotkov, ki pomagajo podjetjem in hkrati rešujejo težave njihovih naročnikov.