Aktualno

Tudi na praznem stadionu glasno navijamo za NŠ Mura


16.10.2020

Naša zavarovalnica je #ponosnisponzor slovenskih pokalnih prvakov, edinega prekmurskega nogometnega prvoligaša NŠ Mura. Kot ostali nogometaši, so tudi »čarno-bejli« svoje levjesrčno zbiranje točk v letošnji sezoni začeli na praznih stadionih. Mi pa smo skupaj z najbolj zagretimi navijači poskrbeli, da jim bodo vlivali pogum tudi v sedanjih razmerah. Z Murino navijaško skupino Black Gringosi bo navijanje glasno, prav posebej glasno, pravzaprav.

Sedaj, ko ni mogoče pravo navijanje na športnih prizoriščih, smo skupaj z najbolj zagretimi navijači našli način, da bo glas #levjesrčnih navijačev odmeval na Fazaneriji.  Z najbolj zvestimi podporniki, člani navijaške skupine Black Gringos, smo v studiu Murskega vala posneli odmevno navijanje. Sestavlja ga sklop najbolj znanih Murinih navijaških napevov. Posebno domiseln pa je posnetek napovedi začetne enajsterice NŠ Mura, ki se bo na Fazanariji prvič predvajala na velikem derbiju proti NK Maribor v četrtek, 29. oktobra 2020, ob 17:30.


V klubu NŠ Mura so se z navdušenjem odzvali na akcijo in jo podprli: »Z navdušenjem smo sprejeli podporo naših navijačev Black Gringosov, ki so se v tem obdobju korona omejitev odločili, da bodo na drugačen način podprli naše igralce. Tako so poskrbeli za edinstveno akcijo in skupaj z našim glavnim sponzorjem, zavarovalnico Generali, v studiu posneli napoved začetne enajsterice Murine ekipe ter različne navijaške vložke spodbujanja, s katerimi bodo naši nogometaši tudi v tem času čutili njihovo podporo, kljub praznemu stadionu.«


Novi časi pomenijo tudi nove ideje! S to posebno akcijo kot glavni sponzor NŠ Mura skrbimo za povezanost nogometašev in najbolj zvestih navijačev tudi v času socialne distance.