Korporativna sponzorstva

Usmerjeni smo v dolgoročna partnerstva na področju kulture in umetnosti, športa in humanitarnosti.

KULTURNA IN NARAVNA DEDIŠČINA

Generali zavarovalnica že več let aktivno podpira kulturne ustanove, kot je Narodna galerija Ljubljana. Odslej smo tudi pokrovitelj Avditorija Portorož in Gledališča Koper, sodelujemo z Arboretumom Volčji Potok in Kobilarno Lipica.

ŠPORT

Generali zavarovalnica je že vrsto let eden ključnih podpornikov Smučarske zveze Slovenije, Košarkarske zveze Slovenije in Nogometne šole Mura. S ponosom smo postali tudi podpornik Olimpijskega komiteja Slovenije, Rokometne zveze Slovenije, Jadralne zveze Slovenije, Kolesarske zveze Slovenije in številnih drugih športnih klubov. Za vrhunske športnike odslej skrbimo kot uradna zavarovalnica olimpijskih reprezentanc – Teama Slovenija. Podpiramo tudi alpskega smučarja Štefana Hadalina.

MIGIMIGI, ZDRAV IZZIV ŽIVLJENJU

Življenje je polno izzivov, a najboljši so tisti, s katerimi postane življenje še lepše in polnejše. Migimigi je skupnost, ki bo tudi pod okriljem Generali zavarovalnice združevala vse, ki želimo narediti nekaj dobrega zase, za svojo dušo in telo. Spodbuja nas, da vstanemo s kavča in obrnemo življenje na bolje. Več o Migimigi