Korporativna sponzorstva

Usmerjeni smo v dolgoročna partnerstva na področju kulture in umetnosti, športa in humanitarnosti.

S podporo številnim projektom, pobudam in akcijam lokalnega, regionalnega in nacionalnega pomena na različnih področjih bogatimo družbeno okolje. Posebno pozornost posvečamo najranljivejšim skupinam prebivalstva in sodelujemo v številnih akcijah, ki spodbujajo preventivo v prometu.

KULTURNA IN NARAVNA DEDIŠČINA
Generali zavarovalnica že več let aktivno podpira kulturne ustanove, na primer Narodno galerijo Ljubljana. Odslej smo tudi pokrovitelj Avditorija Portorož in Gledališča Koper ter sodelujemo z Arboretumom Volčji Potok in Kobilarno Lipica.


ŠPORT
Generali zavarovalnica je že vrsto let eden ključnih podpornikov Smučarske zveze Slovenije, Košarkarske zveze Slovenije in Nogometne šole Mura. S ponosom smo postali tudi podpornik Olimpijskega komiteja Slovenije, Rokometne zveze Slovenije, Jadralne zveze Slovenije, Kolesarske zveze Slovenije in številnih drugih športnih klubov. Za vrhunske športnike odslej skrbimo kot uradna zavarovalnica olimpijskih reprezentanc – Teama Slovenija. Podpiramo tudi alpskega smučarja Štefana Hadalina.


MIGIMIGI, ZDRAV IZZIV ŽIVLJENJU
Življenje je polno izzivov, a najboljši so tisti, s katerimi postane življenje še lepše in polnejše. Migimigi skupnost združuje vse, ki želimo narediti nekaj dobrega zase, za svojo dušo in telo. Spodbuja nas, da vstanemo s kavča in obrnemo življenje na bolje. Spoznajte Migimigi, pobudo za zdrav življenjski slog. 

Čista nula, čista vest

»0,0 za volanom in balanco« je odgovornost vseh nas in osebna zaveza vsakega posameznika, da soustvarjamo varno mobilnost v svojem okolju.

Heroji furajo v pižamah

Podpiramo vseslovensko iniciativo Zavoda Vozim "Heroji furajo v pižamah", s katero želimo posredno prispevati k zmanjšanju prometnih nesreč med mladimi. Osnovna želja in dolgoročni cilj iniciative je ozaveščanje staršev in mladih, kako pomembna je varna vožnja.