NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

17.06.2020 | ∞ min branja |

Rok Terkaj – Trkaj, Raper in večni optimist

Mojster rimanih besed, pisec besedil, popotnik, dvakratni slovenski zmagovalec v freestyle battlu in univerzitetni diplomirani teolog, ki v hipu poskrbi za dobro voljo in (bolj ali manj opazno) pozibavanje telesa. Njegov nalezljivi optimizem takoj zleze pod kožo, verjame v moč besede in pozitivnih misli in zato je postal eden glavnih ambasadorjev iniciative Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje in zanjo napisal tudi »himno« Kako ravnaš (Ti to imaš).

 

 
Prav iz pesmi pa je nastala nova pobuda - Generalijevo drevo optimizma. Z vašo pomočjo in pomočjo Trkaja smo skoraj cel mesec zbirali dobre misli in želje, ki bodo sedaj našle svoje mesto v Arboretumu Volčji Potok, natančneje v Hrastovem gaju na Generalijevem drevesu optimizma. Z iniciativo Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje bomo tako poleg preventive delili še pozitivo.
 
Da je pozitiva del Trkajevega vsakdana, dokazuje tudi spodnji posnetek njegovega "karantenskega" koncerta iz dnevne sobe. Oglejte si ga, zagotovo vas ne bo pustil ravnodušne.