Aktualno

Navijajmo skupaj za našo alpsko smučarsko reprezentanco


20.10.2022

Sezona tekem za svetovni pokal smučanja se je za slovenske tekmovalce odlično začela. Zavarovalnica Generali je ponosni generalni sponzor alpske smučarske reprezentance in vabimo vas, da za našo izbrano smučarsko vrsto navijate z nami.Zavarovalnica Generali je usmerjena v dolgoročna partnerstva tudi na področju športa. Že vrsto let smo eden od ključnih podpornikov slovenskega športa z donacijami in sponzorstvi in tako s podporo številnim projektom, pobudam in akcijam lokalnega, regionalnega in nacionalnega pomena na različnih področjih bogatimo družbeno okolje.

Naše poslanstvo se kaže tudi v tem, da hkrati razvijamo zavarovanja in športnikom prilagajamo tudi zavarovalniške produkte.

Generali je generalni pokrovitelj alpske smučarske reprezentance Smučarske zveze Slovenije

»Sledeč poslanstvu vseživljenjskega partnerja pomagamo ustvarjati priložnosti za boljše življenje in lepšo prihodnost v družbi, katere del so tudi naše stranke, ki nam zaupajo. Zato smo se zavezali dolgoročno podpirati številne projekte tudi na področju športa,« pravi Vanja Hrovat, predsednica uprave Generali.

Kot ponosni generalni pokrovitelj alpske smučarske reprezentance Smučarske zveze Slovenije, osebni sponzor alpske smučarke Andreje Slokar in alpskega smučarja Štefana Hadalina ter dolgoletni podpornik pokala Vitranc in sponzor Grubinega memoriala, smo pred začetkom smučarske sezone naši reprezentanci zaželeli najboljše uvrstitve.

Prvič smo podelili tudi Generalijevo prav posebno nagrado za levjesrčno smučarko in smučarja lanske sezone. Prejela sta jo Tina Robnik in Žan Kranjec za predanost, pogum, nepopustljivost in pošteno tekmo. Vrednote, za katere se v Generaliju zavzemamo tudi na svojem poslovnem področju kot vseživljenjski partnerji našim strankam.

 

Podpiramo vrsto športnih panog

Zavarovalnica Generali slovenski šport podpira v različnih panogah in na različnih ravneh. V okviru Pogi Teama podpiramo delovanje Kolesarskega društva Rog, smo ponosni generalni sponzor aktualnih državnih prvakov - prekmurskega nogometnega prvoligaša NŠ Mura ter sponzor prvoligaša NK Bravo iz Ljubljane, podpiramo pa tudi Odbojkarsko in Jadralno zvezo Slovenije.

Generali je bil letos generalni sponzor prve rekreativne kolesarske dirke L'Etape by Tour de France in smo tudi sponzor številnih športnih klubov, društev in organizacij, ekip in posameznikov tako na nacionalni kot lokalni ravni. S posebnim veseljem podpiramo pobude, katerih cilj je omogočanje športnega razvoja otrok, zato smo leta 2021 postali podporniki Fundacije Gorana Dragića.

Od leta 2020 smo tudi platinasti sponzor ženske in moške članske reprezentance v rokometu, letos pa smo nacionalni partner evropskega prvenstva v rokometu za ženske (dogodka Women´s EHF EURO 2022).

Navijajmo skupaj za najboljše uvrstitve!