Aktualno

Zgodbe Generali zavarovalnice v reviji Goodlife


16.01.2020

"Logika zavarovanja je preprosta, vplačujemo manjše zneske, da pokrijemo veliko škodo," poudarja Gregor Pilgram, izvršni finančni direktor Generali CEE Holdinga in predsednik nadzornega sveta Generali zavarovalnice v intervjuju v reviji GOODLIFE, ki je danes izšla kot posebna priloga Dela. V reviji najdete še številne druge zanimive in aktualne zgodbe Generali zavarovalnice, ki deluje po konceptu vseživljenjskega partnerja za svoje stranke.

Poleg intervjuja z Gregorjem Pilgramom, kjer med drugim napove, kakšna bodo zavarovanja v prihodnosti in tektonski premiki, ki bo jih na področju zavarovalništva povzročila četrta tehnološka revolucija, današnji GOODLIFE predstavlja delovanje Generali zavarovalnice na najrazličnejših področjih življenja in ponuja obilo zanimivega branja.

Na kar 40 straneh revije boste izvedeli, kako se zavarovalnica odziva na tveganja sodobnega časa in kakšne rešitve ponuja. Najboljši upravitelji investicijskih skladov in upravljanja premoženja Generali Investments Aleš Lokar, Primož Cencelj ter  Luka Flere vam bodo pojasnili, zakaj Slovence drago stane, ker premalo drzno plemenitijo svoje premoženje. V reviji pa se boste srečali še z drugimi edinstvenimi sodobniki, kot so znan modni fotograf Fulvijo Grisoni, ki razstavlja v Generali Galeriji v Ljubljani, mlado atletinjo Laro Jagodnik, ki ji zavarovalnica stoji ob strani na njeni poti, psihologom prof. dr. Matejem Tušakam in drugimi ter skupaj z  njimi  odkrivali  zgodbe iz sveta umetnosti, športa, zdravega načina življenja in dobrodelnosti, ki Generali zavarovalnico povezujejo z okoljem in s  strankami.

Vabljeni k branju! >>>