Ponosni na rokometaše Gorenje Velenja

Generali stoji ob strani številnim športnim klubom in zvezam. Ponosni smo na njihove uspehe in zgodbe, ki jih vsakodnevno pišejo v športu. Ena od izstopajočih zgodb te sezone prihaja iz Šaleške doline, kjer domujejo rokometaši RK Gorenje Velenje.

Velenjčani so v tej sezoni igrali v Ligi NLB, v pokalnem tekmovanju ter v kvalifikacijah za Pokal EHF. Sredi maja so se razveselili drugega naslova pokalnih prvakov, ko so za naslov premagali rokometaše novomeške Krke in pokal po letu 2003 ponosno dvignili v zrak. V prvenstvu s sedmimi zmagami v končnici za prvaka gledajo v hrbet le Celjanom. Sezono 2018/19 bodo sklenili v petek.

Za njihov trud, požrtvovalnost in levjesrčne boje skozi  celo sezono, smo jih obiskali pred zadnjo tekmo sezone – derbijem s Celjani – ter se jim čestitali za športne predstave v letošnji sezoni in jih opremili za brezskrbno poletje. Rokometaši so levčku v zahvalo pokazali nekaj rokometnih trikov in ga preizkusili v vlogi vratarja. 

»Hvaležni smo za podporo, ki nam jo izreka zavarovalnica Generali, ki je obenem tudi naš glasni navijač, ko to potrebujemo. Veseli smo, da so se na nas spomnili tudi ob koncu sezone in poskrbeli, da bomo s pomočjo daril sprostili ter uživali poletje in se kar najbolje pripravili na izzive, ki jih bo prinesla naslednja sezona,« so ob obisku naše maskote povedali rokometaši.