Zavarovanje odgovornosti

Zavarovanje odgovornosti varuje vaše podjetje pred nepričakovanimi tveganji. Zagotavlja, da lahko vaše podjetje tudi v primeru odškodninskih zahtevkov, ki se lahko vrtijo okoli vrtoglavih zneskov, še naprej posluje s čim manj motnjami.

Želim nasvet

Zavarovanje splošne
odgovornosti

Zavarovanje splošne odgovornosti je namenjeno podjetjem in društvom za zaščito pred odškodninskimi zahtevki zaradi škode, ki jo povzročite drugim osebam ali na stvareh, ki so last drugih, pri izvajanju vaše dejavnosti. Zavarovanje lahko sklenete tudi kot fizična oseba za odškodninske zahtevke za škode, ki jih povzročite v vsakdanjem življenju (odgovornost zasebnika).

Zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti

Zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti je namenjeno proizvajalcem polizdelkov in končnih izdelkov. Nudi zaščito pred odškodninskimi zahtevki zaradi škode, ki nastane drugim osebam ali stvarem zaradi napake v vašem izdelku.

Zavarovanje poklicnih
odgovornosti

Zavarovanje tako imenovanih »poklicnih odgovornosti« je nadgradnja oziroma razširitev zavarovanja splošne odgovornosti za tiste dejavnosti, kjer lahko tretje osebe utrpijo škodo zaradi vaše strokovne napake.
Poklicne odgovornosti se sklepajo predvsem na področju zdravstva, v finančnem in računovodskem ter pravnem področju, v arhitekturni in inženirski dejavnosti, kot tudi za zavarovalne in nepremičninske posrednike, organe vodenja in nadzora ter druge.

Izognite se tveganjem za vaše podjetje

Z dobrim nasvetom se lahko izognete marsikateremu tveganju. Naročite neobvezujoč klic zastopnika, ki vam lahko pomaga najti rešitve za vaše podjetje.

Naročite klic zastopnika