Domska asistenca

Z domsko asistenco kos težavam

Če vam bo voda zalila klet, počila ali puščala cev, zagorela električna napeljava ali bo treba zgolj zamenjati poškodovano ključavnico, boste lahko poklicali na brezplačno telefonsko številko, kjer bomo poskrbeli za odpravo vaših težav. Domska asistenca v okviru zavarovanja PaketDom vam namreč nudi vso potrebno pomoč. Svetujemo vam pri sanaciji škod, zagotovimo koristne informacije o obrtniških storitvah, prav tako pa poskrbimo za kritje določenih stroškov nujnih obrtniških del. Če je vaš dom neprimeren za bivanje, vam poiščemo prenočišče in krijemo stroške nočitev, po potrebi pa poskrbimo tudi za varovanje vašega doma.  

Z domsko asistenco v okviru zavarovanja PaketDom vam nudimo nujno pomoč pri nezgodah na domu. Zavarovalnica GENERALI d.d. med drugim prevzame:

  • potne stroške obrtnika,
  • njegovo prvo uro dela ter
  • stroške uporabljenega materiala do višine 50 eur.  

Domska asistenca PLUS pa bo poskrbela tudi za deratizacijo in dezinsekcijo stanovanjskih prostorov v primeru nenadnega napada glodavcev ali insektov. 

 

 

Kontakt asistenčnega centra

  • brezplačna telefonska številka: 080 15 77
  • klici iz tujine: +386 (0)1 47 57 117            

 


 

 

Zavarovalni pogoji

Natančnejši obseg zavarovalnega kritja je naveden v zavarovalnih pogojih, ki so na voljo na vseh sklepalnih mestih v poslovalnicah zavarovalnice GENERALI d.d. in pri zastopnikih. Zavarovalne pogoje boste prejeli ob sklenitvi zavarovanja.    


Mnenja strank


Skupna ocena
4.7/5
238 ocen strank
Ogled vseh ocen