Zavarovanje zalog stvari proti fizičnim poškodbam

Bi uspešnost poslovanja res radi prepustili nepredvidljivim razmeram, nespretnim ravnanjem zaposlenih ali drugih oseb?

Preverite tveganja

Za koga je primerno zavarovanje?

Zavarovanje je namenjeno  majhnim in srednje velikim podjetjem ter samostojnim podjetnikom, katerim se lahko zgodi, da med izdelovanjem, skladiščenjem ter prevozom in prenosom, fizično poškodujejo ali uničijo zalogo (proizvodna, obrtna, skladiščna, trgovska podjetja ipd.).

Kaj krije zavarovanje?

  • Uničenje ali fizično poškodbo zavarovanih zalog stvari med izdelovanjem, skladiščenjem ter prevozom in prenosom teh stvari na območju zavarovanega objekta,
  • stroške čiščenja, ki je potrebno zaradi poškodbe ali uničenja zavarovanih stvari, vendar največ do 3 % od zavarovalne vsote. Povrnejo se stroški, ki nastanejo kot izključna posledica delovanja teh zavarovanih nevarnosti.

 

Prednosti

Izbirate lahko med več zavarovalnimi kritji, kombinacijami kritij in predmeti zavarovanja. Zavarovanje oblikujemo po vaših željah in potrebah.

 

Posvetujte se z zastopnikom

Ugodnosti

V vsakem trenutku vam bo stal ob strani strokovnjak za tovrstna zavarovanja, ki vam bo svetoval in predlagal ustrezna kritja.

Nudimo vam popuste za preventivne ukrepe za zmanjšanje škode, kot je na primer varovanje zavarovanih stvari s senzorskim TV sistemom, računalniško vodenim varnostnim sistemom, z avtomatskimi javljalniki požara, vgrajenim gasilnim sistemom (sprinkler sistem).


Nudimo vam tudi:

  • Paketni ali Generali ZAME popust
  • Popust na trajanje zavarovanja
  • Popust na takojšnje plačilo letne premije

Poskrbite za varnost premoženja

Ali veste, katera zavarovanja so primerna za optimalno zaščito vašega podjetja? Preverite.

Preverite tveganja