ZAVARUJTE SVOJ POSEL PRED TVEGANJI

Zaupajte nam vaše skrbi in želje. Naš osebni skrbnik vas bo poklical z nasvetom kako učinkovito zavarovati vaše podjetje.

Vašo telefonsko številko potrebujemo, da s kratkim klicem preverimo in potrdimo točnost vaših podatkov.
Vašo poštno številko potrebujemo, da se boste lahko pogovorili z vam najbližjim zastopnikom.
Vaš e-naslov potrebujemo, da z vami lahko komuniciramo tudi pisno.
Iz spodnjega seznama izberite, kaj vas zanima.
Vpišite morebitna vprašanja in nam zaupajte svoje želje.
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.


ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI

Podjetjem nudimo zavarovanje splošne odgovornosti, zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti in zavarovanje tako imenovanih "poklicnih odgovornosti". Vaš zastopnik vam bo pomagal izbrati pravega.

Preberite več

NEVARNOSTI VLOMA IN ROPA

V času, ko so vaši poslovni prostori morda prazni, je še bolj pomembno, da se zaščitite pred izgubo ali stroški, ki bi jih povzročila škoda zaradi vloma, tatvine ali ropa.

Preberite več

ODKRIJTE TVEGANJA ZA VAŠ POSEL

Uspešen posel temelji na razumevanju okolja, v katerem deluje. Pomeni tudi, da razumete tveganja, ki vaše poslovanje lahko ogrozijo ali celo prekinejo. Preverite nevarnosti, ki ste jim izpostavljeni.

Preberite več

RDEČA SVETUJE

NASVETI ZA PODJETJA, KO SO PROSTORI PRAZNI

Veste kako poskrbeti za obvladovanje tveganj v praznih nepremičninah velikih podjetij? Za začetek preverite ukrepe za varovanje, zaščito in vzdrževanje. Posodobite načrte za zaščito in povečajte nadzor, sicer lahko škoda ostane dalj časa neopažena.

ZA MALA PODJETJA JE TUDI MAJHNA ŠKODA HITRO (PRE)VELIKA

Vsak posel prinaša določena tveganja. Preberite, kako zaščititi vaše podjetje pred odškodninskimi zahtevki zaradi škode, ki jo povzročite tretjim osebam ali stvarem pri izvajanju svoje dejavnosti. 

POTREBUJETE ZAVAROVANJE BLAGA MED PREVOZOM?

Transport je danes ena ključnih panog, ki omogoča delovanje cele vrste drugih dejavnosti. Pri vedno večjih količinah prevoznikov in prepeljanega tovora se povečuje verjetnost zamud, poškodb, izgube, kraj in druge škode na tovoru.