Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Nasveti, predlogi in zabavne vsebine, ki vam pomagajo premagovati vsakodnevne izzive. 

Izberite rubriko, ki vas zanima

Kaj nudi brezplačen zdravniški pregled pred sklenitvijo zavarovanja?

30.07.2021 | Zdravje Življenje

Pred sklenitvijo življenjskega zavarovanja bo zavarovalnica preverila vaše zdravstveno stanje. Kako ga lahko preveri in kdo ima možnost brezplačnega zdravniškega pregleda?

Prikaži več

Poznate proračunsko pravilo 50/30/20 za osebne finance?

23.07.2021 | Prosti čas Življenje

Vam skrbi povzročajo osebne finance? Posebej takrat, ko se gospodinjstvo poveča ali kako drugače spremeni, je težko najti pravo ravnovesje. Spoznajte pravilo 50/30/20 in uredite osebni proračun!

Prikaži več

9 trditev o sončenju – prepoznate kaj je mit in kaj resnica?

20.07.2021 | Prosti čas Zdravje

Z dermatologinjo smo raziskovali sončenje in zagorelost. Na kaj je treba paziti, ko so soncu izpostavljeni otroci, kdaj dobimo dovolj vitamina D in kaj storiti v primeru alergije na sonce? Preverite!

Prikaži več

Pred dopustom preverite, če je vaš dom varen pred vlomilci

16.07.2021 | Dom Tujina

Pred dopustom ne pozabite na ukrepe, ki bodo poskrbeli, da bo vaš dom tudi v vaši odsotnosti varen pred nepridipravi. Preverite, kaj lahko storite.

Prikaži več

Prihaja novo šolsko leto. Ste pripravljeni nanj?

14.07.2021 | Nezgoda

Začetek šolskega leta je zelo podoben odhodu na dopust. Čeprav se nanj začnete pripravljati že nekaj dni prej, vam na koncu vseeno vedno zmanjka nekaj časa. Zato smo za vas pripravili seznam nasvetov, s katerimi boste do 1. septembra uredili vse manjkajoče stvari in v miru pričakali prvi šolski dan.

Prikaži več

9 stvari za preprečevanje požarov v poslovnih prostorih

13.07.2021 | Podjetje

Požar v vsej veličini pokaže uničujočo moč naravnih elementov - tudi v podjetjih. Preverite, kdaj najpogosteje pride do požara in kako lahko preprečite, da bi začetni požar prerasel v večjega.

Prikaži več

Ali veste, kdaj ste upravičeni do nadomestnega vozila?

12.07.2021 | Avto

Vaš avto se ustavi sredi avtoceste, vi pa imate jutri pomemben sestanek. Boste za prevoz prosili soseda ali vam pripada nadomestni avto? Preverite!

Prikaži več

Od prask in bušk do izplačila zavarovalnine v infografiki

08.07.2021 | Nezgoda Zdravje

Ste vedeli, da je v slovenskih bolnišnicah zaradi poškodb letno zdravljenih več kot 4.200 otrok in mladostnikov? Padci in udarci ob kak predmet, zdrsi ter opekline, so vaši otroci zavarovani? Preberite, katera kritja so najpomembnejša.

Prikaži več

Preprečite krajo vašega mobilnega telefona

07.07.2021 | Prosti čas Tujina

Vedno pogosteje nad mobitel ali prenosnik spremljata na vsakodnevnih opravkih in sta tako lahka tarča nepridipravov. Preverite, kaj lahko storite, da vam jih ne ukradejo.

Prikaži več

Kako med ločitvijo skrbeti za svoje duševno zdravje

02.07.2021 | Zdravje Življenje

Ločitev je običajno zelo obremenjujoča. Postopek, ki lahko traja dolgo, spremljajo negotovost in finančne skrbi, pa tudi duševne stiske. Kako poiskati pomoč?

Prikaži več

5 skritih kotičkov Slovenije

30.06.2021 | Prosti čas Šport

Za vas smo pripravili nekaj namigov, kako lahko združite odkrivanje skritih in čudovitih kotičkov ter se ob tem tudi prijetno ohladite.

Prikaži več

Izognite se otroški trmi z nasveti Barbare Završnik

25.06.2021 | Zdravje Življenje

Znate razlikovati med otroško trmo in stisko? Preverite, kaj trma pri malčku sploh je in kako lahko pravilno reagirate in razumete, kaj vam otrok z njo sporoča.

Prikaži več

Prikaži več