GENERALI CLUB

Ker cenimo zvestobo zavarovancev in jo z veseljem tudi dodatno nagradimo, smo že leta 2007 oblikovali prvi zavarovalniški klub v Sloveniji. S klubskim programom zvestobe oziroma z Generali Club kartico aktivnim članom ponujamo več kot »zgolj« zavarovanje. Omogočamo vam široko izbiro med praktičnimi nagradami, nenehno pa bogatimo tudi paleto partnerskih ugodnosti in popustov, ki si jih lahko ogledate v spodnjem katalogu.

Članstvo v Generali Clubu je brezplačno in povsem neobvezujoče. Včlani se lahko vsaka fizična oseba, ki ima pri zavarovalnici GENERALI d.d. sklenjeno zavarovanje. Vašega zavarovalnega svetovalca povprašajte po pristopnici, jo izpolnite ter pošljite na naš naslov. Poleg vaše Generali Club kartice, vam bomo hkrati poslali tri promocijske kupone za 2% popust. Slednje lahko unovčite za avtomobilsko ali premoženjsko zavarovanje, lahko pa jih tudi podarite prijatelju.

Svojo Generali Club kartico imejte vedno s seboj, saj se na kartici zbirajo točke zvestobe. Članom Generali Cluba ponujamo dva sklopa nagrad. Točke, ki ste jih zbrali z obnovo starega, sklenitvijo novega zavarovanjem ali celo s sklenitvijo zavarovanja nove stranke na podlagi vašega priporočila, lahko zamenjate za privlačne izdelke iz našega nabora nagrad. Drugi razlog, zakaj se splača imeti Generali Club kartico vedno na dosegu roke, so ugodnejše cene pri nakupu kakovostnih in priznanih izdelkov in storitev naših zunanjih partnerjev.
Ker menimo, da si zaslužite le najboljše, nas veseli, da vam to lahko ponudimo.

Stanje vaših točk lahko preverite na številki 080 70 77 vsak delovnik med 8. in 18. uro.

Za včlanitev v klub izpolnite in podpišite pristopnico, ter nam jo pošljite na naslov GENERALI d.d., Kržičeva 3, 1000 Ljubljana (za Generali Club).


Koriščenje točk Generali Cluba za pridobitev nagrade iz programa zvestobe

Generali Club

Za naročilo nagrade Generali Cluba izpolnite spodnji obrazec: