Rdeči izziv: podarite si dobro počutje

Za dobro počutje je treba skrbeti vsak dan. Zato smo se v zavarovalnici Generali odločili, da za izbrane slovenske vplivneže ustvarimo Rdeči izziv. Na svojih družbenih omrežjih so morali prikazati, kako sebi podarijo dobro počutje na čim bolj sproščen, zabaven in samosvoj način.

Poti do dobrega počutja je namreč toliko, kolikor je ljudi, ki zjutraj vstanejo z budilko.

Naši levjesrčni Štefan Hadalin se sprošča z glasbo, podjetnica in vplivnica Nina Gaspari veselje najde pri pisanju dnevnika, radijska voditeljica Anja Suska se sprošča s hojo, vplivnica in ustvarjalka Pikarij, Barbi Završnik pa izpostavlja pomembnost ustvarjanja z otroki.

Upamo, da smo tudi vas spodbudili, da ne pozabite nase in si podarite dobro počutje.

Nagradna igra je zaključena!

Čestitke nagrajencem in hvala vsem za sodelovanje ter pomoč pri kreiranju naših rdečih izzivov!


Nagrajenci, ki prejmejo glavno nagrado, Apple Beats Studio Buds True Wireless brezžične slušalke, so: Jernej K., Marjan Š., Nada S.

Nagrajenci, ki prejmejo paket za dobro počutje so: Kaja M., Natalija K., Natalia N., Mateja N., Gregor P., David Š., Luma H., Teja R., Nika S., Klaudija Č., Rok J., Andraž Z., Slavko Z., Tjaša C., Martina N., Tadej K., Nadja Ž., Pia A. V., Nik Z., Leja S., Marija G., Jure K.

Nagrajenci, ki prejmejo praktične nagrade tedenskih žrebanj so:
1. teden: Boštjan M., Mojca P., Edita G.
2. teden: Sabina S., Janko N., Lenart Z.
3. teden: Teja R., Anita C., Dušan T.
4. teden: Karmen K., Irena B., Nataša Š.

Spoznajte naše vplivneže

Z rdečim izzivom so se spoprijeli radijska voditeljica Anja Susič, alpski smučar Štefan Hadalin, samostojna podjetnica Nina Gaspari ter podjetnica Barbara Završnik z družino. Če vas zanima, s kakšnimi prijemi so si podarili dobro počutje in kako jim je šlo, si poglejte izpostavitve Rdeči izzivi na našem Instargam profilu.

Anja Susič, radijska voditeljica

Bolj znana kot Suska oziroma Anja Suska, je sledilcem in predvsem sledilkam na družbenih omrežjih postala znana kot tista, ki jim pomaga »poskrbeti za njihovo ritko«. Danes se med kariero in materinstvom potrudi, da najde tudi čas zase in zdrav življenjski slog.

Štefan Hadalin, alpski smučar

Štefana seveda vsi poznamo kot alpskega smučarja, člana Slovenske reprezentance, za katero redno nastopa v slalomu, veleslalomu in Alpski kombinaciji v svetovnem pokalu. Rad ima naravo in živali, posebno blizu pa mu je morje, saj se rad potaplja.

NINA GASPARI, PODJETNICA

Že skoraj deset let hodi po svoji samostojni podjetniški poti, je tudi učiteljica tradicionalne hatha in aerial (breztežnostne) joge. V življenju prepleta oba vidika in lovi ravnotežje med podjetništvom in časom, ki ga namenja sebi.

BARBI IN MATIC, PREPROSTA DRUŽINA

Smeh, iskrenost, realnost in ljubezen so občutki, ki jih prebudita Barbi in Matic, ki sta s svojo zgodbo že leta prisotna na družabnih omrežjih. S Piko in Cenetom je njuna družina postala popolna. Barbina šibka točka je pranje perila, Matičeva pa puščanje kruha na pultu.