Zavarujete svoj dom in premičnine

Zavarovanje je namenjeno lastnikom in najemnikom stanovanjskih nepremičnin (stanovanje, hiša, vikend ...) kot tudi tistim, ki svoje stanovanjske nepremičnine oddajate v kratkoročni ali dolgoročni najem.

Preberite več

Asistenca 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Z domsko asistenco boste imeli vedno na razpolago sogovornika, ki vam bo svetoval v primeru škode. Asistenčna družba bo na vaš poziv prevzela organizacijo in kritje stroškov asistenčnih in obrtniških storitev glede na izbran paket kritij.

Preberite več

ZAVAROVANJE ZA NEVARNOST POTRESA

Tresenje tal slovenskemu ozemlju ni tuje, zato je pametno, da svoje stanovanjske premičnine in nepremičnine zavarujete za primer potresa. Enako kot stanovanjsko hišo lahko zavarujete tudi etažno lastnino.

Preberite več
Nagradna igra Udomačite nagrade je med 16. aprilom in 17. majem 2021 potekala na spletnem mestu Generali in od 10. do 15. maja v prodajalnah Lesnine v Kopru, Ljubljani, Novi Gorici in Mariboru. Med vsemi sodelujočimi smo 20. maja izžrebali prejemnika šik retro hladilnika, med sodelujočimi na spletu pa še dodatnih 15 nagrajencev, ki prejmejo vstopnice za doživetja v naravi.


Vsem nagrajencem iskreno čestitamo. Vsem ostalim sodelujočim pa se lepo zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo, da nas spremljate še naprej.

NAGRAJENCI:

Rdeč retro hladilnik z zamrzovalnikom ONRK193R Gorenje:
Ajda Zorko

5 x vstopnica za 2 osebi za Kobilarno Lipica:
Brigita Žagar
Dejan Lorber
Sandra Žilić
Andrej Koprivnik
Peter Ropač

10 x vstopnica za 2 osebi za Arboretum Volčji Potok:
Jasmina Humar
Romana Deželak
Jana Schnabl
Zahid Porčić
Snežana Neuvirt Ščap
Damir Kočiš
Nina Komel
Erika Kosec
Tina Lah
Alenka Arčon

Rdeča svetuje

Želite znižati stroške za električno energijo?

Varčevanje z energijo prinaša številne prednosti – predvsem prihranek vašega gospodinjstva in čistejše okolje. Kaj lahko ukrenete sami?

5 koristnih in zabavnih družinskih opravil

Vsi smo odgovorni, da bi zaščitili sebe in druge ostajamo doma. Ker nam tako ostane veliko časa za domača opravila se vprašajmo, kaj lahko postorimo danes kar smo nameravali jutri? Ste že pomili okna ali prebelili? Preberite, kaj lahko še naredite.

Igrajte se z dekoracijami v vašem domu

Zaradi trenutne situacije malo več časa preživljamo doma, zato je pravi čas za prenovo ali preoblikovanje našega doma. Spoznajte, kako lahko to storite že z manjšimi »popravki« in majhnim proračunom.