Zavarujete svoj dom in premičnine

Zavarovanje je namenjeno lastnikom in najemnikom stanovanjskih nepremičnin (stanovanje, hiša, vikend ...) kot tudi tistim, ki svoje stanovanjske nepremičnine oddajate v kratkoročni ali dolgoročni najem.

Preberite več

Asistenca 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Z domsko asistenco boste imeli vedno na razpolago sogovornika, ki vam bo svetoval v primeru škode. Asistenčna družba bo na vaš poziv prevzela organizacijo in kritje stroškov asistenčnih in obrtniških storitev glede na izbran paket kritij.

Preberite več

ZAVAROVANJE ZA NEVARNOST POTRESA

Tresenje tal slovenskemu ozemlju ni tuje, zato je pametno, da svoje stanovanjske premičnine in nepremičnine zavarujete za primer potresa. Enako kot stanovanjsko hišo lahko zavarujete tudi etažno lastnino.

Preberite več

Osvojite retro hladilnik v vrednosti 1.129,90 €

Oddajte svoje podatke in sodelujte v nagradni igri


Pomlad je čas za nova doživetja – doma in v naravi! Osvojite samostojni retro hladilnik z zamrzovalnikom in vstopnice za doživetje v naravi: obisk edinstvenega posestva Kobilarne Lipica ali cvetočega parka arboretuma Volčji Potok.

Odgovorite na nagradno vprašanje, izpolnite obrazec in držite pesti, da se prav vam nasmehne sreča.

V žrebanju 11. maja 2021 bomo izžrebali dobitnike spodnjih nagrad.
1. nagrada: 1x retro hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje v vrednosti 1.129,90 €
2.-6. nagrada: 2 vstopnici za Kobilarno Lipica za 1 osebo
7.-16. nagrada: 2 vstopnici za Arboretum Volčji Potok za 1 osebo

Rdeča svetuje

Želite znižati stroške za električno energijo?

Varčevanje z energijo prinaša številne prednosti – predvsem prihranek vašega gospodinjstva in čistejše okolje. Kaj lahko ukrenete sami?

5 koristnih in zabavnih družinskih opravil

Vsi smo odgovorni, da bi zaščitili sebe in druge ostajamo doma. Ker nam tako ostane veliko časa za domača opravila se vprašajmo, kaj lahko postorimo danes kar smo nameravali jutri? Ste že pomili okna ali prebelili? Preberite, kaj lahko še naredite.

Igrajte se z dekoracijami v vašem domu

Zaradi trenutne situacije malo več časa preživljamo doma, zato je pravi čas za prenovo ali preoblikovanje našega doma. Spoznajte, kako lahko to storite že z manjšimi »popravki« in majhnim proračunom.