Zavarujete svoj dom in premičnine

Zavarovanje je namenjeno lastnikom in najemnikom stanovanjskih nepremičnin (stanovanje, hiša, vikend ...) kot tudi tistim, ki svoje stanovanjske nepremičnine oddajate v kratkoročni ali dolgoročni najem.

Preberite več

Asistenca 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Z domsko asistenco boste imeli vedno na razpolago sogovornika, ki vam bo svetoval v primeru škode. Asistenčna družba bo na vaš poziv prevzela organizacijo in kritje stroškov asistenčnih in obrtniških storitev glede na izbran paket kritij.

Preberite več

ZAVAROVANJE ZA NEVARNOST POTRESA

Tresenje tal slovenskemu ozemlju ni tuje, zato je pametno, da svoje stanovanjske premičnine in nepremičnine zavarujete za primer potresa. Enako kot stanovanjsko hišo lahko zavarujete tudi etažno lastnino.

Preberite več
Nagradna igra Udomačite nagrade je med 16. aprilom in 17. majem 2021 potekala na spletnem mestu Generali in od 10. do 15. maja v prodajalnah Lesnine v Kopru, Ljubljani, Novi Gorici in Mariboru. Med vsemi sodelujočimi smo 20. maja izžrebali prejemnika šik retro hladilnika, med sodelujočimi na spletu pa še dodatnih 15 nagrajencev, ki prejmejo vstopnice za doživetja v naravi.


Vsem nagrajencem iskreno čestitamo. Vsem ostalim sodelujočim pa se lepo zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo, da nas spremljate še naprej.

NAGRAJENCI:

Rdeč retro hladilnik z zamrzovalnikom ONRK193R Gorenje:
Ajda Zorko

5 x vstopnica za 2 osebi za Kobilarno Lipica:
Brigita Žagar
Dejan Lorber
Sandra Žilić
Andrej Koprivnik
Peter Ropač

10 x vstopnica za 2 osebi za Arboretum Volčji Potok:
Jasmina Humar
Romana Deželak
Jana Schnabl
Zahid Porčić
Snežana Neuvirt Ščap
Damir Kočiš
Nina Komel
Erika Kosec
Tina Lah
Alenka Arčon

Rdeča svetuje

Kakšna naj bo zavarovalna vsota za zavarovanje nepremičnine?

Vse, česar do sedaj niste razumeli o določanju zavarovalne vsote za zavarovanje hiše ali stanovanja, preprosto pojasnjeno skozi najpogostejša vpašanja zavarovancev.

Kakšno zavarovanje potrebujete, če živite v najemu?

Številni najemniki nimajo urejenega zavarovanja stanovanjskih premičnin. To pomeni, da morajo v primeru vloma ali nenamerne škode sami kriti visoke stroške za popravilo ali nadomestilo stvari. Preverite, kakšno zavarovanje bi pomagalo.

Odkrijte vzrok vlage v stanovanju in jo odpravite

Previsoka vlaga in posledično plesen sta pogosti nadlogi v stanovanjih in hišah. Plesen smrdi, je neestetska in lahko škoduje zdravju, hkrati pa se je običajno tudi težko znebimo. Preverite, kako jo odpraviti oz. preprečiti, da se pojavi.