Izbira kritij po vaši meri

Vsako potovanje je pustolovščina. Zaslužite si, da si jo ukrojite po svojih željah, zato potrebujete zavarovanje, ki bo prilagojeno vašemu potovalnemu načrtu.

Če potrebujete zdravnika

Da morebitna bolezen ali poškodba na potovanju ne bosta zasenčili lepih spominov, krijemo tudi stroške zdravstvenih storitev v tujini.

Več o zavarovanju Tujina

24-urna asistenca v slovenščini

24 ur na dan, vse dni v letu, vam je na voljo naša vrhunska asistenca v slovenskem jeziku. Stroške klica v Asistenčni center pa vam povrnemo.

Partner, ko nas najbolj potrebujete

Več kot 30.000 naših strank in njihovih družinskih članov se na pot v tujino podaja z našim zavarovanjem TUJINA. Vse pogosteje se naše stranke odločajo tudi za letne družinske police, ki jim zagotavljajo kritje tudi takrat, ko se odpravijo le na enodnevni izlet, na primer na kavico v Trst ali po nakupih v Zagreb ali Celovec. Ponosni smo, da stranke storitve našega turističnega zavarovanja ocenjujejo z visoko oceno 4,5 od 5.

Ste mojster ali mojstrica »road tripov«? Rešite kviz in sodelujte v nagradni igri!

Prihaja čas dopustov in mnogi se na pot odpravite kar za avtom. Tako imenovani »road tripi« so priložnost, ko se lahko družimo, zbližamo in predvsem spoznamo kraje, ki jih drugače ne bi našli. Za vas smo pripravili kratek kviz o destinacijah, ki jih Slovenci radi obiščemo. Kako dobro jih poznate?

Ko rešite kviz, lahko oddate tudi vaše podatke za sodelovanje v nagradni igri Dobro pripravljeni na pot, kjer bomo julija razdelili 10 nagrad.

  • 1. nagrada: Celodnevno družinsko doživetje za 4 osebe PLUS v Pustolovskem parku Geoss v vrednosti 189 €
  • 2.-5. nagrada: Hladilni nahrbtnik
  • 6.-10. nagrada: Senčnik za vetrobransko steklo

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni

Zavarovanje za tujino, ki sledi vašemu potovalnemu načrtu

  • Prilagojeno vašemu potovalnemu načrtu: iz širokega nabora kritij lahko izberete tistega, ki ga zares potrebujete. Poleg kritja TUJINA Osnovno lahko izbirate med šestimi dodatnimi kritji: TUJINA Potovanje, TUJINA Nezgoda, TUJINA Odgovornost, TUJINA Odpoved, TUJINA Prekinitev in TUJINA Kartice.
  • Upošteva vaš življenjski slog: zavarovanje le za čas enega potovanja ali celoletno – za vas ali celo družino.
  • Na potovanju z vami: Asistenca v tujini vas spremlja 24/7 in v slovenskem jeziku.
  • COVID kritje: Kritje bolezni COVID-19 na potovanju brez omejitev ali kritje TUJINA Odpoved potovanja zaradi bolezni COVID-19.
  • Posebno ugodno zavarovanje za tiste, ki na Balkan potujete večkrat letno.
  • Preprosto in priročno: zavarovanje lahko sklenete na daljavo, dan preden odpotujete.

Podrobneje o kritjih