Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Vodiči in priročniki, ki vam ponudijo pomoč in informacije za premagovanje vsakdanjih izzivov in doseganje zastavljenih ciljev.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Vodič z 10 vedno varnimi pravili prometne varnosti

18.10.2021 | Prosti čas

Starši so najpomembnejši zgled otrokom tudi v prometu. Zato smo prav za starše pripravili priročnik z 10 vedno varnimi pravili, ki vam bodo pomagala, da svojega šolarja pripravite na varno samostojno pot v prometu.

Prikaži več

Vodič za varen nakup rabljenega vozila

18.10.2021 | Avto Avto

Dolge čakalne dobe za dostavo novih avtomobilov so v preteklem letu marsikoga še dodatno spodbudile, da se je odločil za nakup rabljenega vozila. A pri takem nakupu je varnost še posebej pomembna. Varnost vozila, ki ga kupujete, in tudi varnost postopka nakupa.

Prikaži več

Tekaški vodič za uspešen konec in motiviran začetek nove sezone

18.10.2021 | Zdravje Šport Šport Zdravje

Vodič, ki smo ga pripravili z Leonom Obrezo, trenerjem triatlona, prinaša nasvete, da boste čim uspešneje opravili veliki dogodek, pa tudi, da boste po njem ponovno našli motivacijo, da s tekom nadaljujete.

Prikaži več

Vodič o izboljšanju duševnega zdravja

04.07.2022 | Zdravje

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije pogostost težav duševnega zdravja še vedno narašča. Prenesite priročnik o počutju in raziščite vzroke, ki morda botrujejo vašemu počutju in tehnike in pristope, ki vam bodo pomagali, da boste počutili bolje.

Prikaži več

Vodič Kako spakirati za vso družino

04.07.2022 | Prosti čas

Spakirati družino, sploh če imate majhne otroke, je vsakič znova podvig – sploh če potujete tako, da ste omejeni s količino prtljage, ki jo lahko vzamete s seboj. Preverite nasvete za učinkovito pakiranje.

Prikaži več

Vodič V gore z otrokom

04.07.2022 | Prosti čas Šport Šport Prosti čas

Planinarjenje je priljubljen slovenski šport, a mnogi planinci se srečujejo z vprašanjem, kako za gorske ture navdušiti otroke. Preverite nasvete izkušenih planincev Planinske zveze Slovenije.

Prikaži več

Vodič za 7500 korakov

27.09.2022 | Prosti čas Šport Šport Prosti čas

Redna hoja in gibanje v naravi sta nujna za dobro psihofizično kondicijo. Zdravniki pravijo, da bi morali vsak dan narediti 7500 korakov. Preverite nasvete, kako vsak dan najti motivacijo za sprehod - in se pri tem zabavati!

Prikaži več

Vodič za prenovo otroške sobe

07.11.2022 | Dom Dom

Otroška soba mora služiti v prvi vrsti malemu prebivalcu, šele nato ustrezati lepotnim idealom z družbenih omrežij. Z arhitektom smo zbrali nasvete, ki vam bodo olajšali odločitve ob prenovi in vam pomagali ob tem še prihraniti.

Prikaži več

Vodič Zdravi recepti za kuhanje z otroki

17.12.2023 | Prosti čas

Vsak starš si želi, da bi otroci z veseljem jedli tudi zdrave obroke. Z otrokom pripravite zdrave in zabavne jedi z recepti, ki jih je pripravila Lucija Volčanšek in jih spodbudite k sodelovanju in samostojnosti z nasveti Barbi Završnik.

Prikaži več

Prikaži več