Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje

Vodiči in priročniki, ki vam ponudijo pomoč in informacije za premagovanje vsakdanjih izzivov in doseganje zastavljenih ciljev.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Vodič z 10 vedno varnimi pravili prometne varnosti

18.10.2021 | Prosti čas

Starši so najpomembnejši zgled otrokom tudi v prometu. Zato smo prav za starše pripravili priročnik z 10 vedno varnimi pravili, ki vam bodo pomagala, da svojega šolarja pripravite na varno samostojno pot v prometu.

Prikaži več

Tekaški vodič za uspešen konec in motiviran začetek nove sezone

18.10.2021 | Zdravje Šport Šport Zdravje

Vodič, ki smo ga pripravili z Leonom Obrezo, trenerjem triatlona, prinaša nasvete, da boste čim uspešneje opravili veliki dogodek, pa tudi, da boste po njem ponovno našli motivacijo, da s tekom nadaljujete.

Prikaži več

Vodič za varen nakup rabljenega vozila

18.10.2021 | Avto Avto

Dolge čakalne dobe za dostavo novih avtomobilov so v preteklem letu marsikoga še dodatno spodbudile, da se je odločil za nakup rabljenega vozila. A pri takem nakupu je varnost še posebej pomembna. Varnost vozila, ki ga kupujete, in tudi varnost postopka nakupa.

Prikaži več

Vodič o izboljšanju duševnega zdravja

04.07.2022 | Zdravje

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije pogostost težav duševnega zdravja še vedno narašča. Prenesite priročnik o počutju in raziščite vzroke, ki morda botrujejo vašemu počutju in tehnike in pristope, ki vam bodo pomagali, da boste počutili bolje.

Prikaži več

Vodič Kako spakirati za vso družino

04.07.2022 | Prosti čas

Spakirati družino, sploh če imate majhne otroke, je vsakič znova podvig – sploh če potujete tako, da ste omejeni s količino prtljage, ki jo lahko vzamete s seboj. Preverite nasvete za učinkovito pakiranje.

Prikaži več

Vodič V gore z otrokom

04.07.2022 | Prosti čas Šport Šport Prosti čas

Planinarjenje je priljubljen slovenski šport, a mnogi planinci se srečujejo z vprašanjem, kako za gorske ture navdušiti otroke. Preverite nasvete izkušenih planincev Planinske zveze Slovenije.

Prikaži več

Vodič za 7500 korakov

27.09.2022 | Prosti čas Šport Šport Prosti čas

Redna hoja in gibanje v naravi sta nujna za dobro psihofizično kondicijo. Zdravniki pravijo, da bi morali vsak dan narediti 7500 korakov. Preverite nasvete, kako vsak dan najti motivacijo za sprehod - in se pri tem zabavati!

Prikaži več

Vodič za prenovo otroške sobe

07.11.2022 | Dom Dom

Otroška soba mora služiti v prvi vrsti malemu prebivalcu, šele nato ustrezati lepotnim idealom z družbenih omrežij. Z arhitektom smo zbrali nasvete, ki vam bodo olajšali odločitve ob prenovi in vam pomagali ob tem še prihraniti.

Prikaži več

Prikaži več