Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Otroci v prometu - starši kot učitelji in zgled

Bliža se september in na cestah se bodo zopet srečali otroci in avtomobilisti. Čeprav smo vozniki tisti, ki moramo biti kot močnejši udeleženci v prometu najbolj previdni, je pomembno, da na varno udeležbo pripravimo tudi otroke. Na kaj vse moramo biti pri tem pozorni in kako smo lahko starši najboljši zgled?

Robert Štaba je strokovnjak na področju varne mobilnosti in predsednik Zavoda Varna pot za pomoč in podporo žrtvam prometnih nesreč. Pod njegovim vodstvom zavod s preventivno-izobraževalnim delom širi sporočilo, da lahko prav vsi prispevamo k varni mobilnosti

 

Naša koža – kako poskrbimo, da bo dolgo zdrava?

Medtem ko nas poletno sonce vabi, da razgalimo kožo, bi morali pomisliti tudi, kdaj smo jo nazadnje razgalili pred dermatologom. Izpostavljanja soncu je namreč hitro preveč in koži škodi. Kako lahko zaščitimo občutljivo kožo v času, ko je kožni rak med najpogostejšimi oblikami raka na svetu?

Zdravnici specialistki Ana Slana in Tamara Klarić bosta v spletnem pogovoru pomagali z nasveti o tem, kaj lahko storimo sami, da bo naša koža dolgo zdrava, kako zaščititi nežno otroško kožo in kako paziti na morebitne sumljive spremembe ter kdaj je nujno, da obiščete dermatologa.

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke